Očekuje se zanimljiva utakmica u „Morači“

Očekuje se zanimljiva utakmica u „Morači“

Košarkaši SC Derbija i Zadra večeras u 19 časova će zaključiti 3. kolo ABA lige. Obje ekipe imaju polovičan učinak u prva dva kola.

Studenti su slavili u sva tri prethodna duela sa Dalmatincima kao domaćini i žele i četvrtu. O tome su pričali trener Petar Mijović i bek Luka Bogavac .

Sad druge strane, iskusni trener Zadra, Danijel Jusup očekuje interesantan meč.

“ Vidjeli smo utakmicu SC Derbija sa Cibonom, stvari koje su dobro radili i koje su bile lošije. U prvom kolu su pobijedili Spartak i bili su dosta dobri, pogotovo u završnici, dok protiv Cibone nismo vidjeli njihovu pravu sliku. Imaju dobar, mlad tim, dosta zavise od igre plejmejkera Nilu, ali tu su i Drobnjak, Bogavac koji traži afirmaciju, Nikolić… Jedan spoj mladosti i iskustva koji daje kvalitet. Na domaćem terenu se osjećaju komforno, imaju više samopouzdanja i moramo biti pametni kako da odigramo protiv njih. Početak je sezone, još se uigravamo, ali dobro smo trenirali i mislim da će u Podgorici biti zanimljivo ”, rekao je Jusup.

Košarkaš Zadra, Lovro Mazalin je kazao: “ Očekuje nas izazovno gostovanje u Podgorici, nakon čega nam dolaze tri zahtjevne utakmice na domaćem terenu. Raspored nije baš sjajan, ali nemamo neki veliki imperativ. Moramo zadržati mirnoću, pokušati dati svoj maksimum i ići od utakmice do utakmice ”, rekao je Mazalin.

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit !

SEMAFOR

Subota

Dubai – Mega 80:83

Mornar – Cedevita Olimpija 82:92

Igokea – Budućnost 71:76

Krka – Spartak Subotica 87:89

Nedjelja

FMP – Borac 74:67

Split – Crvena zvezda 85:78

Partizan – Cibona 113:78

Ponedjeljak

19.00h SC Derbi – Zadar