Popović: Hauge sjajna na golu, sve djevojke su se borile

Popović: Hauge sjajna na golu, sve djevojke su se borile

Veliko zadovoljstvo u taboru ženskog rukometnog kluba Budućnost danas popodne. Plave su napravile veliko iznenađenje, remizirale u 4. kolu Lige šampiona sa prvakom Evrope, Đerom i tako došle do prvog boda u sezoni.

Trener našeg vječitog šampiona, Bojana Popović je kazala da su njene izabranice pokazale kako se igra protiv najboljeg tima u Evropi, te da je remi timski rezultat do koga su došle zahvaljujući jakoj igri u odbrani i strpljivosti u napadu.

“Jedino ovako može da se igra protiv Đera, jako u odbrani i strpljivo do šanse u napadu. Nemamo veliku rotaciju i teško je igrati svih 60 minuta u ovom ritmu. Hauge je odradila sjajan posao na golu, sve djevojke su se borile i ovo je timski rezultat. Pokazale smo da možemo da napredujemo i gradimo nešto u što vrjeujemo. Ako smo mogle da odigramo ovako protiv Đera, onda definitivno možemo protiv svakog tima u Ligi šampiona. U nekim utakmicama to uspijete da pokažete, u nekima ne, ali definitivno je da napredujemo kako sezona odmiče. Važno je da igračice podržavaju jedna drugu, tako se gradi samopouzdanje i podižu se individualno, a sve to donosi i rezultat čitavog tima” , rekla je Popović .

Jelena Radivojević je odigrala najbolji meč u dresu Budućnosti. Sa sedam golova i isto toliko asistencija podsjetila je na najbolja izdanja u karijeri, zahvaljujući čemu je i dobila poziv upravo Đera da bude dio najvećeg kluba u Evropi u sezoni 2021/22.

“Ponosna sam na ekipu, igrala sam u Đeru i znam da u svakoj utakmici pružaju maksimum i žele pobjedu. Pokušale smo da ih usporimo koliko smo mogle, nijesmo puno mijenjale. Hauge je bila izvranredna na golu. Zaslužile smo ovaj bod” kazala je Radivojević .

Jedan klik te dijeli od najboljeg bonusa dobrodošlice. Registruj se na meridianbet.me i preuzmi 100 freebet-ova + 100% bonusa na prvi depozit !

SEMAFOR

B GRUPA

Subota

Vajpers – Odenze 26:24

Nedjelja

Esbjerg – Rapid Bukurešt 39:32

Bitinghajm – Brest 26:33

Budućnost – Đer 23:23