Kancelarija: Na Cetinju završeni radovi na izgradnji parkinga uz Ulicu 20 u naselju Luke Ivaniševića

Kancelarija: Na Cetinju završeni radovi na izgradnji parkinga uz Ulicu 20 u naselju Luke Ivaniševića

„Radovi su obuhvatali uređenje površine između ‘Plavenkape’ i ‘Zgrade solidarnosti’, odnosno nivelaciju terena, izgradnju 14 parking mjesta i regulaciju odvodnje atmosferske vode“

Sekretarijat za investicije i održivi razvoj Prijestonice Cetinje završio je radove na izgradnji parkinga uz Ulicu 20 u naselju Luke Ivaniševića, saopšteno je Kancelarija za odnose sa javnošću u kabinetu gradonačelnika Prijestonice Cetinje.

„Radovi su obuhvatali uređenje površine između ‘Plavenkape’ i ‘Zgrade solidarnosti’, odnosno nivelaciju terena, izgradnju 14 parking mjesta i regulaciju odvodnje atmosferske vode“, ističe se u saopštenju.

Iz Kancelarije su dodali da je projekat realizovan kroz Program razvoja Prijestonice Cetinje i da se finansira iz kapitalnog budžeta predviđenog Zakonom o Prijestonici.

„Izvođač radova je ‘Avio Petrol’ d.o.o. Podgorica. Podsjetimo, u neposrednoj blizini, između Obodove zgrade i Željezare u toku je izgradnja još jednog parkinga sa 30 parking mjesta“, zaključuje se u saopštenju.