Tanjević se oprostio od Milojevića: Veliki košarkaš, trener i još veći čovjek

Tanjević se oprostio od Milojevića: Veliki košarkaš, trener i još veći čovjek

Svijet tuguje zbog prerane smrti Dejana Milojevića, a od velikog košarkaša i čovjeka oprostio se i legendarni crnogorski trener Bogdan Boša Tanjević.

„Koliko god je bio veliki igrač i veliki trener, bio je još više veliki čovjek „, napisao je Tanjević na društvenoj mreži X.

Milojević i Boša su zajedno sarađivali u Budućnosti kada su 2001. kao trener i igrač zajedno vodili „plave“ do duple krune u šampionatu SR Jugoslavije.

„Pošten i razuman, okrenut prema budućnosti svoje drage porodice… Tragedija i tuga u srcima svih koji su ga poznavali… Moj igrač 2001. u Budućnosti. Slava mu“, dodao je Tanjević.

Od Milojevića su se ranije oprostili i KK Budućnost Voli, Duško Vujošević, Nikola Vučević, KK i FK Partizan, Mega, Valensija, Golden Stejt Voriorsi, Košarkaški savez Srbije, Danilo Nikolić…

Koliko god je bio Veliki igrac i Veliki trener, bio je jos vise Veliki covjek, posten i razuman, okrenut prema buducnosti.svoje drage porodice… tragedija i tuga u srcima svih koji su gapoznavali.. moj igrac 2001 u Buducnosti.