Medojević: Omiljeni sport Mickeja Spajića je zaduživanje države sa provizijama, u decembru stiže zaduženje od 600 miliona!

Medojević: Omiljeni sport Mickeja Spajića je zaduživanje države sa provizijama, u decembru stiže zaduženje od 600 miliona!

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević saopštio je da državu Crnu Goru u decembru očekuje zaduženje od 600 miliona evra.

„Omiljeni sport Mickeja Spajića je zaduživanje države sa provizijama! DPS mafija je opljačkala zemlju, uništila privredu i razorila moral nacije. Ubice ekonomije iz PES će samo dovršiti posao. Korupcija koja je inficirala državu i društvo od vrha do dna će biti osnovno političko sredstvo, a lično bogaćenje ključni motiv“, kazao je Medojević.

Tvrdi i da je na djelu rast bez razvoja.

„Ekonomija šverca, korupcije i pranja novca. Potrošnja finansirana inostranim kreditima. Inflacija, dužnička kriza i bankrot. Evropa sad – Grčka sjutra. Ništa ne stvaramo. Jedemo ekonomsku supstancu nacije“, podvukao je on.

Naglašava i da toj narkomanskoj ekonomiji mora doći kraj kao i da će apstinentska kriza biti teška.

„Zaduženje od 600.000.000 evra u decembru da bi se finansirao rast penzija i da bi se sledeće godine raspisali izbori nakon kojih će Pokret Evropa sad napraviti koaliciju sa Demokratskom partijom socijalista. Glasali ste – zadužujte se! Kad bude svima jasno biće kasno!“, zaključio je on.