Abazović: Ruka pravde ne staje, Crna Gora na samom vrhu evropskih zemalja kada je u pitanju zapljena droga

Abazović: Ruka pravde ne staje, Crna Gora na samom vrhu evropskih zemalja kada je u pitanju zapljena droga

Koordinisane akcije koje u kontinuitetu sprovode Uprave prihoda i carina i Uprave policije dali su vidljive rezultate na koje svi možemo biti ponosni, kazao je danas premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović komentarišući današnju zapljenu pola tone skanka na graničnom prelazu Božaj.

“Dobar dan Crna Goro. Velikom akcijom koju je sprovela UPC, a uz podršku UP zaplijenjeno pola tone droge! Službenici Uprave prihoda i carina, jutros su u tovarnom dijelu TMV, pronašli ogromnu količinu droge. Navedena pošiljka je bila obezbijeđena carinskom plombom, ali su službenici UPC analizom rizika i obavještajnim radom izdvojili isti za pregled, te napravili podvig koji zaslužuje svaku pohvalu”, ocijenio je Abazović.

Poručuje da su koordinisane akcije koje u kontinuitetu sproveode UPC i UP dali vidljive rezultate na koje svi možemo biti ponosni.

“Crna Gora je tako postala država koja je na samom vrhu evropskih zemalja kada je u pitanju zaplijena droga i suzbijanje djelovanja narko-kartela u odnosu na ukupni pretovar tereta koji se odvija preko naše teritorije”, ističe premijer u tehničkom mandatu.

Čestitao je direktoru UPC Vladimiru Bulajiću i njegovim saradnicima, direktoru UP Nikoli Terziću, pomoćniku direktora za organizovani kriminal i šefu SPO Predragu Šukoviću i drugim ljudima u obevještajno-bezbjednosnom sektoru koji “svakodnevno brane nacionalne interese Crne Gore”.

“Idemo dalje, ruka pravde ne staje! Na pravom smo putu”, poručuje Abazović.