Žičara Kotor-Lovćen proslavlja prvi rođendan

Žičara Kotor-Lovćen proslavlja prvi rođendan

Žičara Kotor-Lovćen proslaviće svoj prvi rođendan 14. avgusta i tim povodom posjetioce očekuju brojne povoljnosti i dodatni sadržaji.

Veliki rođendanski popust od 50% na kupovinu karata za vožnju Žičarom važiće 14. i 15. avgusta , dok je vožnja za djecu do 12 godina besplatna čak do kraja avgusta.

Za one kojima je potrebno dodatno uzbuđenje tu je Visa Alpine Coaster , jedina atrakcija ovog tipa u Crnoj Gori. Svi koji na sajtu Žičare (kotorcablecar.me) kupe karte za Visa Alpine Coaster i plate ih Visa karticom bilo koje banke, dobijaju popust od 20% . Za vlasnike CKB Visa kartica, popust za online kupovinu karata za ovaj adrenalinski doživljaj iznosi 25% .

Žičara svoj prvi rođendan obilježava i dodatnim sadržajima koji će biti dostupni u srijedu, 14. avgusta . Tokom cijelog dana, predviđeni su nastupi DJ-eva u u kafićima i restoranima u okviru kompleksa. Najmlađi posjetioci se od 17.00 h mogu zabaviti uz animatore i brojne aktivnosti na dječjem igralištu.

Uživanje u nezaboravnom zalasku sunca sa Gornje stanice, proteći će uz nastup Berina Buturovića , jednog od najpopularnijih regionalnih izvođača. Koncert počinje u 19.00 h i ulaz je slobodan .

„Ponosni smo što je Žičara za kratko vrijeme postala nezaobilazna destinacija za sve one koji žele da dožive crnogorske prirodne ljepote na poseban način. Od maja, pa sve do danas, prevezli smo više 100.000 putnika iz svih krajeva svijeta. Ovaj podatak ne govori samo o tehničkoj pouzdanosti, standardima koje pratimo i atraktivnosti Žičare, već i o povjerenju koje su nam ukazali posjetioci. Upravo nas to obavezuje da nastavimo da proširujemo ponudu Žičare čime unapređujemo i crnogorski turistički proizvod”, istakao je Marco Cus , izvršni direktor žičare Kotor-Lovćen.

Sve informacije o ponudi i povoljnostima možete pronaći na zvaničnom veb-sajtu Žičare i na nalozima društvenih mreža Instagram i Facebook .

Vidimo se na vrhu!