Žičara „Kotor-Lovćen” i Air Montenegro potpisali ugovor o saradnji

Žičara „Kotor-Lovćen” i Air Montenegro potpisali ugovor o saradnji

Predstavnici žičare „Kotor-Lovćen” i Air Montenegra potpisali su ugovor o saradnji koji će biti osnova za realizaciju zajedničkih aktivnosti u domenu promocije i unapređenja turističke ponude Crne Gore.

Ugovor su potpisali Martin Leitner , predsjednik Upravnog odbora žičare „Kotor-Lovćen” i Tihomir Dragaš , predsjednik Odbora direktora Air Montenegra. Saradnja obje kompanije ima za cilj valorizaciju turističkih potencijala Crne Gore putem integrisanih marketinških kampanja i ponuda koje će promovisati prirodne ljepote i kulturno istorijsko nasljeđe.

„Žičara „Kotor-Lovćen” je mnogo više od kapitalnog turističkog projekta – ona predstavlja simbol povezivanja, ne samo Kotora i Lovćena, već svih koji rade na promociji Crne Gore i doprinose njenom ekonomskom razvoju. Formalizacija saradnje sa Air Montenegrom, približiće nas ostvarenju zajedničkog cilja koji je usmjeren na unapređenje turističke ponude. Nastojaćemo da poboljšamo iskustvo turista i tako učinimo da se Crna Gora pozicionira kao atraktivna turistička destinacija što ona, po svojim potencijalima, neupitno zaslužuje”, istakao je Martin Leitner .

Predsjednik Odbora direktora Air Montenegra, Tihomir Dragaš izjavio je da ova saradnja predstavlja značajan korak ka osnaživanju posvećenosti kompanije unaprjeđenju turističke ponude Crne Gore.

Potpisivanje ugovora o saradnji bio je prilika da Upravni odbor Žičare — koji čine Martin Leitner , Aleksandar Mitrović i Milan Ivanović — upozna sa daljim planovima za razvoj kompleksa Žičare predsjednika Odbora direktora Air Montenegra Tihomira Dragaša i izvršnog direktora te kompanije Marka Anžura . Sastanku je prisustvovao i Slavoljub Popadić , izvršni direktor Novog Volvoxa.

Učesnici sastanka su se saglasili da primjer i postignuti poslovni rezultati žičare „Kotor-Lovćen” mogu pospješiti inostrane i domaće investicije u domenu značajnih turističkih infrastrukturnih projekata.

‘’Air Montenegro je ponosan što je dio ovog projekta koji ima potencijal da transformiše turističko iskustvo i pruži nove mogućnosti za sve posjetioce naše zemlje. Naša saradnja sa žičarom „Kotor-Lovćen” će omogućiti stvaranje sveobuhvatnog pristupa promociji Crne Gore, povezujući različite segmente turističke ponude na inovativan način. Uvjeren sam da ćemo zajedničkim naporima dodatno doprinijeti prepoznatljivosti Crne Gore i rastu broja turista u našoj zemlji”, poručio je Tihomir Dragaš .