Odžić: Na pomirenje pozivate vi koji ne govorite sa ljudima sa kojima ste bili na listi na prošlim izborima

Odžić: Na pomirenje pozivate vi koji ne govorite sa ljudima sa kojima ste bili na listi na prošlim izborima

Na pomirenje pozivate vi koji ne govorite sa ljudima sa kojima ste bili na listi na prošlim izborima, koji ste ljude istog političkog uvjerenja posvađali, saopštio je nosilac liste „Čist izbor (SDP, SD, LP i građani)“ na lokalnim izborima u Budvi Petar Odžić.

On je reagovao na saopštenje nosioca liste „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“ Mladena Mikijelja koji je pozvao „na ujedinjenje svih građana, ujedinjenje oko istinskih vrijednosti i bolje budućnosti“.

„Vi pozivate na transparentnost, a u istoj rečenici govorite da pojedine firme neće nikad dobijati poslove u Budvi. Objasnite nam kako mislite to da uradite, a da ne prekršite zakon o javnim nabavkama? Da li hoćete da dogovorite poslove na isti način kao što ste dogovorili i kupovinu trajekta? Niste vi gospodine Mikijelj oduzeli liniju braći Ban, nego im prvo plaćali zakup, a onda i isplatili trajekte, kao da su novi a ne stari nekoliko decenija. Vi ste praktično poslovni partneri. Vaša ‘Ruka pravde’ na sidrištu truli, dok se kucaju zadnja slova u predmetu u SDT-u“, poručio je Odžić.

On je istakao da je Mikijelj posebno ponosan na poslovanje trajekta, koji je, kako tvrdi, prihodovao nešto preko pet miliona, a u isto vrijeme, kaže Odžić, su povećani troskove u firmi za preko pet i po miliona.

„U izbornoj godini ste sa 20.000 eura povećali reprezentaciju na 105. 000 eura. Gospodine Mikijelj, već sam vam jednom rekao, sada ponavljam… držite se taksi licenci, privremenih lokacija i plažnih barova, u Budvi je situacija puno složenija od toga“, zaključio je Odžić.