Nevrijeme širom Crne Gore: Centar Budve pod vodom, oborena stabla i poplavljene ulice u Podgorici i Nikšiću

Nevrijeme širom Crne Gore: Centar Budve pod vodom, oborena stabla i poplavljene ulice u Podgorici i Nikšiću

Iz TQ Plaze u Budvi kažu da je stanje gore nego prije rekonstrukcije ulice 22. novembra. Nevrijeme nije poštedjelo ni Podgoricu, gdje oborene grane sa drveća otežavaju saobraćaj duž gotovo cijelog Bulevara Svetog Petra Cetinjskog.

Centar Budve ponovo je pod vodom, potoci idu nedovršenom ulicom 22. novembra.

Iako se očekivalo da će rekonstrukcija ove glavne gradske ulice u koju je uloženo tri miliona eura, te novi atmosferski kanal riješiti problem, obilne padavine su to demantovale.

Ulica je pod vodom, a problemi poplava su još izraženiji, kako je Vijestima rečeno. Posebno na udaru je poslovni šoping centar TQ Plaza.

Voda je poplavila kompletno šetalište, jer kanal koji je napravljen se prekida odmah kod pošte, a ne ide u more.

Iz TQ Plaze kažu da je stanje gore nego prije rekonstrukcije ulice.

Nevrijeme je napravilo i štetu na hotelu Vila Oliva. Kako se vidi na snimku dostavljenom Vijestima , pala je metalna nadatrešnica na terasu.

Nevrijeme nije poštedjelo ni Podgoricu, gdje oborene grane sa drveća otežavaju saobraćaj duž gotovo cijelog Bulevara Svetog Petra Cetinjskog, a neke ulice u centru su takođe poplavljene.

Vjetar je oborio granje i preko puta zgrade Skupštine Crne Gore.

Vijestima građani javljaju i da su oborena stabla u ulici Meše Selimovića u Podgorici.

Na području Nikšića na više lokacija olujni vjetar polomio je stabla, a u prigradskim naseljima i selima u okolini grad je uništio usjeve, prenosi MediaBiro.