Majski praznici u Budvi uz niz događaja na Dukley plaži

Majski praznici u Budvi uz niz događaja na Dukley plaži

Dukley Hotel & Resort postaje centar proslave praznika od 1. do 6. maja, uz niz pažljivo osmišljenih događaja koji su dostupni svima, bez obzira da li ste gost hotela. U duhu praznika, ulaz na sve događaje je slobodan, pozivajući sve ljubitelje dobre muzike, hrane i mora da zajedno uživaju u toplim majskim danima.

Proslava započinje svakodnevnom feštom na pješčanoj Dukley plaži od 1. do 6. maja. Posjetioci mogu očekivati gastronomski užitak uz izuzetnu à la carte ponudu roštiljskih specijaliteta, svaki dan sa novim jelovnikom. Maštovita koktel lista, inspirisana veselim bojama proljeća, i svakodnevni muzički program garantuju odličnu atmosferu, gdje možete zaplesati uz ritmove sjajnih DJ-eva.

U skladu sa zvaničnim početkom sezone kupanja u Crnoj Gori, Dukley vas da provedete nezaboravne prvomajske praznike uz zabavu, sunce i besplatne ležaljke na Dukley plaži. Za najmlađe je pripremljen poseban kutak sa zabavnim programom koji obećava radost i smijeh, čineći ovu proslavu idealnom za cijelu porodicu.

Ovi događaji takođe označavaju otvaranje Dukley plaže i bara, mjesta koje omiljeno među hedonistima i svima koji žele u miru uživati u čarima ljeta u Budvi.

Kulminacija proljećne zabave očekuje se se 21. maja na tradicionalnoj BBQ žurki na Dukley plaži, uz spektakularni nastup Dejana Petrovića i njegovog benda.

Tokom ovog događaja gosti mogu uživati u neograničenoj konzumaciji hrane i pića i poseban program za djecu, obećavajući nezaboravnu zabavu za sve uzraste.

Za one koji žele potpuno iskustvo odmora, Dukley Hotel & Resort nudi posebnu ponudu koja nudi besplatan upgrade u smještaj više kategorije, 20 % popusta na masaže i tretmane lica i tijela, kao i fleksibilnu politiku otkazivanja.

Dukley vas poziva da doživite proljeće u Budvi na najljepši mogući način – uživanjem u bogatim događajima, sjajnoj hrani i raskošnom smještaju.