La dolce vita u Podgorici: novo mjesto u gradu koje morate posjetiti

La dolce vita u Podgorici: novo mjesto u gradu koje morate posjetiti

Ovoga juna Podgorica dobija novo, jedinstveno mjesto koje spaja italijanski način života i ljetnju atmosferu našeg grada.

Nakon velikog uspjeha u Beogradu, nesvakidašnji koncept Amalfi Terrazza otvara svoja vrata za posjetioce u subotu, 8. juna, u Podgoričkom parku, kod Moskovskog mosta. Inspirisana ljepotom Amalfi obale, njenim kaskadama i živim bojama, Amalfi Terrazza donosi duh Italije i „la dolce vita“ stil života u srce grada, najavljujući sjajnu zabavu za sve koji vole da uživaju u trenutku.

Amalfi Terrazza svim posjetiocima donosi autentičnu postavku koja u ovom ambijentu oživljava Amalfi obalu, njene jarke boje, duh Mediterana i ritam Italije. Za poseban umjetnički doživljaj koji se ogleda u obnovljenom i iznova oslikanom amfiteatru kod Moskovskog mosta, zaslužan je Fakulteta likovnih umjetnosti sa Cetinj a . Umjetnički projekat obnove amfiteatra, koji treba da postane prepoznatljivo mjesto okupljanja Podgoričana, realizovan je kao donacija kompanije Pernod Ricard, uz podršku Opštine Podgorica.

Smještena na obali Morače, ušuškana u osvježavajuće zelenilo Podgoričkog parka, Amalfi Terrazza ponudiće posjetiocima besplatan i posebno osmišljen program subotom i nedjeljom , t okom prve dvije sedmice juna (8-9. i 15-16. jun), u periodu od 19 do 00h. U okviru cjelokupnog programa, premijerno će biti predstavljen i novi super premijum Malfy džin koji dolazi na tržište Crne Gore u četiri ukusa: Malfy con Limone, Malfy Gin Rosa, Malfy con Arancia i Malfy Originale.

Obe subote, 8. i 15. juna, posjetioci će moći da uživaju u matinee zabavama i odličnoj muzici koju će puštati DJ, a koja će predstavljati odličan spoj Italije i Crne Gore. Sa druge strane, tokom predstojeće dvije nedjeljne večeri, 9. i 16. juna, Amalfi Terrazza postaće bioskop na otvorenom, te će posjetioci moći da uživaju u projekcijama kultnih italijanskih filmova. Prve nedelje, u saradnji sa Džada film festivalom, biće prikazan film “Osam planina” (Le Otto Montagne.