Ivanović: „Ničija kuća“ je moja

Ivanović: „Ničija kuća“ je moja

Ivanović, koji je građevinski inženjer, vlasnik je firme Master inženjering.

„Ovo nije ničija, nego moja kuća. Plac na kojoj se gradi kuća kupio sam 2009. godine i namijenjena je za tržište“, rekao je Ivanović.

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO), po nalogu podgoričkog Višeg suda, od juče vrše pregled objekta u izgradnji, koji se nalazi pod Goricom.

Riječ je o objektu za kojeg je uhapšeni vlasnik Atlas grupe Duško Knežević tvrdio da se gradi za bivšeg predsjednika Crne Gore i DPS-a Mila Đukanovića, te da se samo formalno vodi na Ivanovića.

“Pripadnici SPO-a su juče upali na gradilište, pretresli objekat i počeli popis stvari koje su ovdje zatekli. Danas su popisali eksere, razne vrste cijevi, žicu, ljepilo…”, kazao je Ivanović.

Posebno je naglasio da je jutros na sva gradilišta na kojima njegova firma radi u Crnoj Gori došla inspekcija.

“Ovdje su danas bile komunalna i građevinska inspekcija, te inspekcija rada i zaštite. Očekujemo još nekog inspektora iz Pošte da provjeri telefosnke linije i jesmo li prijavili brojeve. Još samo da dođu poštari u kontrolu”, rekao je Ivanović.

Od od 1999. godine ima privatnu firmu koja se bavi građevinom.

“Ova kuća je za tržište, kao i mnoge koje sam gradio. Bavim se gradnjom i prodajem stanove. Do sada se nisam oglašavao, niti obraćao pažnju na nekog špekulanta (prim.aut. Duško Knežević). Radim svoj posao”, zaključio je Ivanović, koji je sa advokatima Markom Miloševićem i Zoranom Piperovićem i juče i danas prisustvovao pretresu i popisu kuće pod Goricom, prenosi CDM.