Gačević podržao Mugošu: Pješači svakodnevno kao i ja, od Podgorice može napraviti grad za primjer

Gačević podržao Mugošu: Pješači svakodnevno kao i ja, od Podgorice može napraviti grad za primjer

Kompozitor i redovni profesor Muzičke akademije Senad Gačević podržao je listu „Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) – Podgorica za primjer” i kandidata za gradonačelnika Borisa Mugošu na predstojećim izborima u Podgorici.

„Borisa Mugošu podržavam zato što je: Dobar i dobronamjeran čovjek; Iako dugogodišnji političar ostao drugačiji od ostalih, pristojna osoba; Što puno zna i vrijedno radi na socijalnim pitanjima; Kulturan i obrazovan, komunikativan i posvećen; Beskonačno strpljiv i ljubazan; Odlično poznaje naš grad i stalo mu je do njegovog napretka; Drži do riječi; Pješači svakodnevno kao i ja i Boris Mugoša je čovjek koji od Podgorice može napraviti grad za primjer”, naveo je Gačević razloge zbog kojih podržava Borisa Mugošu.

Takođe, Gačević je istakao da Evropskom savezu pruža podršku jer, kako je naveo, „ujedinjuje dobre ljude i dokazane profesionalce“.

„Evropski savez podržavam zato što su se ujedinili dobri i pristojni ljudi, dokazani profesionalci koji u politici ne traže prostor za ličnu afirmaciju i zato što će znati kako da pomognu Borisu da ostvari obećano”, istakao je Gačević.

Gačević je „iskazao sigurnost da će sa Mugošom na čelu i ljudima iz Evropskog saveza Podgorica biti grad kulture, ekologije, pristojnosti i ljudskosti.

„Siguran sam da će Podgorica na čelu sa Borisom i uz pomoć ostalih sa liste, ali i svih građana i građanskih snaga postati grad kulture, ekologije, pristojnosti i ljudskosti”, zaključio je Gačević.