Eleonora Albijanić ovogodišnji predavač iz Crne Gore na 21. međunarodnoj PRO PR konferenciji

Eleonora Albijanić ovogodišnji predavač iz Crne Gore na 21. međunarodnoj PRO PR konferenciji

Na ovogodišnjoj 21. međunarodnoj PRO PR konferenciji, koja će se održati od 14. do 17.3.2024. u kongresnom centru hotela Mona Plaza u Beogradu, učesnike ove konferencije očekuje ukupno 24 predavača i 14 panelista iz 14 zemalja sa gotovo svih kontinenata.

Iz Crne Gore će s predavanjem pod nazivom: „Nešto staro, nešto novo, nešto posuđeno, nešto plavo“ govorit Eleonora Albijanić, specijaliskinja za eksternu komunikaciju Elektroprivrede Crna Gora AD Nikšić.

Po prvi puta na konferenciji govorit će: Mina Nazari iz Irana, Dustin Chick iz Južnoafričke Republike, Mary Beth West i Natan Edelsburg iz Sjedinjenih Američkih Država, Rafael Llopis iz Španije, Alicia Matilda Lubrani iz Italije, Jonny Bentwood iz Velike Britanije te mnogi drugi.

Organizator je osigurao i tradicionalno pozvao na učešće i studente fakulteta bliskim komunikacijama, Fakultet za medije i komunikacije u Beogradu, Filozofski fakultet u Novom Sadu te Fakultet organizacionih nauka u Beogradu, koji će imati priliku bez finansijske naknade, a uz svoje profesore, da učestvuju na ovogodišnjoj međunarodnoj PRO PR konferenciji.

Očekuje se više od 200 učesnika iz regiona, ali i drugih država. U sklopu međunarodne PRO PR konferencije tradicionalno će se dodijeliti i prestižne PRO PR GLOBE Awards nagrade. Dobitnici ovogodišnjeg priznanja dobiće unikatne grafike koje su izgradili studenti Akademije umjetnosti Univerziteta u Novom Sadu.