DVIJE  tuče u Podgorici u roku od sat i po: POVRIJEĐENO nekoliko osoba, jedna izbodena nožem

DVIJE tuče u Podgorici u roku od sat i po: POVRIJEĐENO nekoliko osoba, jedna izbodena nožem

UPodgorici su sinoć, u roku od sat i po, izbile dvije grupne tuče u kojoj je povrijeđeno nekoliko osoba. Policiji je prijavljen fizički sukob na Cijevni i na Koniku.

„Sinoć, oko 19 sati, dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Podgorica prijavljeno je da je došlo do narušavanja javnog reda i mira fizičkim sukobom više lica na Cijevnoj, mjesto Tragaja. Na lice mjesta upućene su patrole policije gdje su policijski službenici zatekli M.J. (39), N.L. (54) i A.T. (48) dok su se druga lica, koja su bila učesnici sa druge strane, udaljila sa lica mjesta prije dolaska policije“, saopšteno je iz Uprave policije.

Povrijeđeni su upućeni na ukazivanje ljekarske pomoći.

Policijski službenici su potom saznali da su u fizičkom sukobu učestvovali M.M. (62), M.M. (30), D.M. (22), P.M. (22), L.Č. (29) i D.H. (21).

Iste večeri, oko 20:30 sati, dežurnoj službi Odjeljenja bezbjednosti Podgorica prijavljeno je da je došlo do grupne tuče u naselju Konik, u Sandžačkoj ulici.

Na licu mjesta policijski službenici zatekli su P.M. (22) , D.M. (22) i M.M. (62) sa jedne, i D.I. (42), E.I. (26), M.I. (20) i Dž.A. sa druge strane.

„Daljim radom policijski službenici došli su do sumnje da je u toku tuče P.M. (22) koristio hladno oružje – nož i tom prilikom je nanio povredu Dž.A. u vidu ubodne rane u predjelu lijeve strane grudi“ , navode iz Uprave policije.