Budvanin Goran Slovinić nastavio sa optužbama: Narko-kamataška ekipa Nikole Jovanovića širi laži o meni; SDT da ispita ko su vlasnici lokala Padrini i je li otet na kamatu!

Budvanin Goran Slovinić nastavio sa optužbama: Narko-kamataška ekipa Nikole Jovanovića širi laži o meni; SDT da ispita ko su vlasnici lokala Padrini i je li otet na kamatu!

Budvanin Goran Slovinić obratio se na svom Fejsbuk profilu nosiocu liste „Budva Naš grad“ Nikoli Jovanoviću, kojeg naziva prpadnikom kokainskog kartela „Budva naš Padrini“.

Slovinić je Jovanovića upitao sledeće:

„Jesu li ovo BIL lica koje si spominjao? Ima li šećera? Je li stigao šećer u Bar, a špijundaro? Đe su ti kamataši koji finansiraju tvoju listu, kaži građanima Budve!“ – napisao je Slovinić.

On je pozvao Specijalnog državnog tužioca (SDT) Vladimira Novovića da ispita ko su vlasnici lokala „Padrini“ i na koji način je stečeno vlasništvo.

„Tvrdim, kao što i svi građani Budve znaju da je uzet na kamatu. Inače, u lokalu Padrini je štab kriminalaca, korumpiranih lica koji trenutno rade u opštinskoj upravi i podržavaju listu Nikole Jovanovića – Budva naš Padrini“, poručio je Slovinić.

On je podsjetio da ga je Jovanović lažno prijavio SDT-u pred lokalne izbore u Budvi 26. maja ove godine, optuživši ga da je kamataš.

“ Građani Budve treba da znaju da je Nikola Jovanović doveden u Budvu kao sluga Bata Carevića. Radovan Perović inača vlasnik lokala Padrini koji je uhapšen zbog šverca više tona kokaina jedan je od glavnih finansijera kriminalno-političke liste Nikole Jovanovića Budva naš grad. I oni nisu jedini, ima ih još“ , naveo je Slovinić i obratio se građanima Budve:

“ Vi koji ste glasali listu Budva naš Padrini predvođenu Nikolom Jovanovićem, a koji ste na anti DPS-SD i SDP platformi, razmislete dobro hoćete li dati povjerenje ovom narko-kamataškom kartelu na sledećim izborima. A ovo ako ništa drugo zbog najave Nikole Jovanovića postizbornih pregovora sa DPS-om i želje da sa njima formira vlast u Budvi. Ovo je najavio u emisiji Reflektor Tv Vijesti“ , istakao je Slovinić.

Kako kaže, Budva je grad u kojem njegova familija živi preko 200 godine, a u kojem vlada komunalni haos.

„Budva je ove sezona deponija smeća. Turisti su sa razlogom kraljicu mediterana nazvali SMRDIGRADOM, jer je grad pun smeća, razrovane i raskopane ulice u špicu sezone, od šetalista je napravljeno vašariste gdje je Nikola Jovanovic izdavao lokacije njegovim podržavaocima npr Boks-Kruski je na šetalistu preko 6-7, a struja spojena sa ulične rasvjete. Sva bogata klijentela koja je dolazila u Budvu se preselila u Porto Montenegro i Porto-Novi zbog ovakvog javašluka i katastrofalnog vođenja grada“ , poručio je Slovinić.