Bar: KRIVIČNA PRIJAVA protiv zaposlenog Doma zdravlja – OSUMNJIČEN za posjedovanje narkotika

Bar: KRIVIČNA PRIJAVA protiv zaposlenog Doma zdravlja – OSUMNJIČEN za posjedovanje narkotika

Policija je podnijel krivičnu prijavu protiv V.N.(36) zaposlenog u ZU Dom zdravlja u Baru jer su ko njega pronašli narkotike.

To je saopšteno iz Uprave policije.

Policija je postupala po prijavi direktorice Doma zdravlja u Baru, i pronašla u službenom vozilu koje duži zaposleni V.N.(36) veću količinu tableta, 26 ampula Diazepam, 157 ampula Bensedin, koje se nalaze na listi opojnih droga psihotropnih supstanci, kao i drugog sanitetskog materijala, koje se mogu koristitit za proizvodnju opojnih droga.

„Policijski službenici su shodno naredbi suda izvršili pretres stana koje koristi V.N. kao i pretres vozila u njegovom vlasništvu. Pretresom stana pronađeno je 108 ampula Bensedin i 8 ampula Diazepam, dok je pretresom vozila pronađeno 30 farmaceutskih tableta Diazepam, koje se nalaze na listi opojnih droga psihotropnih supstanci i bilja koje se može koristiti za proizvodnju droga. V.N. je, kako se sumnja, u službenom i privatnom vozilu kao i stanu koji koristi, držao radi dalje prodaje ukupno 265 ampula Bensedin, 34 ampule Diazepam i 30 farmaceutskih tableta Diazepam od 5 miligrama „, navodi se u saopštenju.

O predmetnom događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, po čijem su nalogu protiv V.N. policijski službenici podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.