Zvezda predstavila novog špica od dva miliona

Zvezda predstavila novog špica od dva miliona

Dosadašnji napadač Mladosti iz Lučana potpisao je trogodišnji ugovor, a nakon što u aprilu postane punoljetan, produžiće ga na još jednu sezonu.

„Utisci su zaista prelijepi, jer sam od malena sanjao da obučem Zvezdin dres i sada mi se to ostvarilo. Daću sve od sebe da se predstavim u što boljem svijetlu. Zaista sam imao veliku želju da dođem i dogovor sa čelnicima Zvezde je bio brz, što se mene tiče. Upoznao sam sve saigrače na Kipru već, kao i trenera Milojevića sa kojim sam razgovarao i znam šta se traži od mene“, rekao je Sremčević na zvaničnoj promociji.

Mladi napadač je najskuplji fudbaler u istoriji Superlige, transfer je vrijedan dva miliona evra, a nosiće dres sa brojem 31.

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela istakao je da je Sremčević odličnim igrama u dresu Mladosti skrenuo pažnju.

„Prvi cilj naše transfer politike je dovođenje mladih igrača iz prvenstva i uvijek je zadovoljstvo kada se takav fudbaler pojavi i završi kod nas. Očekujemo mnogo od Uroša i nadam se da će se brzo adaptirati na sve obaveze koje ga čekaju u Zvezdi, te da će ostvariti naše i svoje želje. Što se tiče prelaznog roka, tražimo igrača na poziciji lijevog beka i nadam se da ćemo to uskoro riješiti“, rekao je Mrkela.