Vranješ: FMP sa pravom namučio favorite, ostaje žal što i mi nismo u plej-ofu

Vranješ: FMP sa pravom namučio favorite, ostaje žal što i mi nismo u plej-ofu

Predgrađe Beograda, Železnik, biće večeras od 21 sat poprište duela timova koji finiš ABA lige čekaju potpuno rasterećeno. FMP će u plej-of sa petog mjesta, Mornar je obezbijedio opstanak i pokušaće da u tri naredna duela (dva odložena) ostvari što bolji učinak.

„ Do kraja su nam ostale još tri utakmice. Ostaje nam žal što i mi nismo u borbi za plej-of poziciju, ali svakako naš cilj je ostvaren. FMP je sa razlogom ove sezone namučio favorite, a u plej-ofu sigurno je da neće statirati. Na nama je da ponovimo igru i zalaganje kao protiv Cedevita Olimpije i da dodatno popravimo utisak ove sezone ”, rekao je plejmejker Mornara, Nemanja Vranješ .

„Panterima” će duel sa Baranima biti poslednji u regularnom toku sezone i sigurno će uraditi sve da prekinu niz od tri poraza i u najboljem raspoloženju dočekaju doigravanje.

„ Igramo protiv ekipe koja je veoma napadački talentovana i zato odbrambeno moramo biti od početka utakmice koncentrisani. Veoma smo motivisani, jer branimo domaći teren, a ovo je poslednja utakmica u ovom dijelu sezone regionalnog takmičenja u našoj kući ”, kazao je košarkaš kluba iz beogradskog predgrađa, Nikola Šaranović .

FMP i Mornar su se sastajali 13 puta u ABA ligi. Barani imaju pobjedu više od „limenki”.

Satnica i rezultati – petak : MZT – Cibona 87:74; subota : Cedevita Olimpija – Mega (17), Budućnost – Borac (19), FMP – Mornar (21); ponedjeljak : Zadar – Partizan (18), Crvena zvezda – Split (20); utorak : Igokea – SC Derbi (18).