Trofej Podgorice: Čeka nas spektakl u velikom finalu

Trofej Podgorice: Čeka nas spektakl u velikom finalu

Dva odlična polufinala, popunjene tribine kultnog Stadiona pod Goricom, uzbuđenja. Sve to obilježilo je pretposljednje veče trećeg izdanja Trofeja Podgorice.

A u finalu jedinstvenog Podgoričkog mundijala igraće Pljevlja 04 DC light systems i Murić company.

Nije prvi favorit plesao protiv Dadija, bio je to meč pun žustrih duela, ne pretjerano lijep za oko. Presudio je rani gol ljevaka Ivana Pejakovića nakon lijepe akcije i šuta iskosa, u bliži ugao gola Gojačanina .

Dadi je pokušavao da napadne, ali do posljednjeg minuta nije stvorio mnogo pravih šansi za gol, čak je i preživio lijep pokušaj Jovanovića , prečku Miloša Pejakovića , kazneni udarac Boškovića .

A u tom posljednjem minutu, šut Gojačanina ka golu Pljevalja, lopta stiže do Šćekića na drugoj stativi čiji udarac iz blizine Jelić brani – za veliko slavlje bijelih i tugu na klupi crno-crvenih koji su kao i prošle godine zastali u polufinalu.

Drugi meč donio je izuzetno uzbudljivih 20 minuta, gdje je čak i autsajder Qbik prijetio i rapsodiju Murić company nakon pauze. Brza dva gola majstora Bolevića i Tmušića i meč je otišao u jednosmjernu ulicu. Imao je iskusni Obradović šansu da vrati nadu crno-bijelima, promašio je iz blizine, pa je Murić znao da sa još dva gola proslavi plasman u veliko finale.

POLUFINALE

𝐏𝐥𝐣𝐞𝐯𝐥𝐣𝐚 𝟎𝟒 𝐃𝐂 𝐥𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐬𝐲𝐬𝐭𝐞𝐦𝐬 – 𝐃𝐚𝐝𝐢 𝟏:𝟎

Ivan Pejaković 9’

𝐌𝐮𝐫𝐢𝐜́ 𝐜𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐲 – 𝐐𝐛𝐢𝐤 𝟒:𝟎

Boško Bolević 23’, Nemanja Tmušić 24’, Adnan Đerlek 36’, Andrija Damjanović (ag) 37’

VEČERAS

𝐙𝐚 𝐭𝐫𝐞 će 𝐦𝐣𝐞𝐬𝐭𝐨

20:30h Dadi – Qbik

𝐕𝐞𝐥𝐢𝐤𝐨 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐞

21:30h Pljevlja 04 DC light systems – Murić company