Stevanović saopštio širi spisak vaterpolista za Evropsko prvenstvo

Stevanović saopštio širi spisak vaterpolista za Evropsko prvenstvo

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Uroš Stevanović odredio je danas širi spisak kandidata za Evropsko prvenstvo koje će se održati u Hrvatskoj od 4. do 16. januara.

Na spisku su: Branislav Mitrović, Radoslav Filipović, Vladimir Mišović, Nemanja Ubović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Bogdan Gavrilović, Sava Ranđelović, Petar Jakšić, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Luka Pljevančić.

Selektor Stevanović je pozvao i Strahinju Rašovića, Marka Radulovića, Vasilija Martinovića, Dušana Mandića, Viktora Rašovića, Filipa Jankovića, Nikolu Lukića, Đorđa Vučinića, Marka Radovića, Vuka Milojevića, Marka Dimitrijevića i Luku Gladovića.

Vaterpolo reprezentacija Srbije će pripreme za šampionat Evrope početi 9. decembra u Kragujevcu, saopštio je Vaterpolo savez Srbije.

Srbija će tokom priprema učestvovati na turniru u Budimpešti, od 18. do 21. decembra, na kojem će igrati i Mađarska, Njemačka, Španija i Rumunija.

Vaterpolisti Srbije će nakon toga od 23. decembra pripreme nastaviti u Beogradu, a predviđeni su zajednički treninzi sa Hrvatskom od 28. do 30. decembra, naveo je VSS.

Srbija će na Evropskom prvenstvu igrati u Zagrebu u Grupi C sa Njemačkom, Maltom i Izraelom.