Reakcija na to što je LeBron postao lider u NBA karijeri

Reakcija na to što je LeBron postao lider u NBA karijeri

Reakcije na društvenim mrežama i na drugim mestima stigle su nakon što je Lebron Džejms nadigrao Karima Abdul-Džabara i postao najbolji strelac NBA svih vremena.

___

„Biti u poziciji da oboriš jedan od rekorda svih vremena po većini postignutih poena, prilično je neverovatno. Mislim da je to takav testament za njega. I on nije samo na kraju svoje karijere samo kao da se mota okolo da bi dobio taj rekord. I dalje igra na neverovatno visokom nivou. Mislim da je spektakularno.” — NBA komesar Adam Silver.

„Vau, nikad u životu nisam mislio da ću videti kako dva NBA sportista postižu preko 38.000 poena! Još uvek se sećam kada je moj saigrač iz Shovtime-a, legendarni Karim Abdul-Džabar, oborio rekord. Bila mi je čast biti momak koji će mu to preneti i zacementirati njegovo nasleđe!“ — Los Anđeles Lejkersi sjajni Medžik Džonson.

„Dali smo ključeve celog posla jednom dečaku od 18 godina, a on sada ima 38 godina i još uvek dominira. Mislim da ne treba da se čudimo. Mislim da treba da mu čestitamo i slavimo što je više moguće, da nastavimo da uživamo u emisijama koje on pravi. — Dalas Maveriksi čuvaju Kajrija Irvinga.

„Najvažniji pojedinačni rekord u sportu, rekord za koji je većina mislila da nikada neće biti oboren.“ — bivši NBA trener Sten Van Gandi, sada analitičar TNT-a.

„Ova ploča govori mnogo o tome ko je on i koliko je on zaista mnogoličan. On je elitni kalibar igrača. On je jedan od njih. Nismo videli ništa slično njemu ranije, njegovu veličinu, njegov atletizam, njegove sposobnosti šutiranja, njegove sposobnosti igranja. I on je sve o timu. To je ono što sija.“ — Trener Los Anđeles Lejkersa Darvin Hem.