Prva Crnogorska FC24 Liga: Odigrano 16. kolo

Prva Crnogorska FC24 Liga: Odigrano 16. kolo

Prva Crnogorska FC24 Liga, održana u saradnji sa SESCG, donijela je nova uzbuđenja u svom 16. kolu. Evo pregleda rezultata i najvažnijih trenutaka proteklog vikenda u igraonici Izzy Gaming.

Luka Vučević je deklasirao Adema Garuca sa impresivnih 9:0. Ovom uvjerljivom pobjedom, Vučević se učvrstio na petom mjestu sa 32 boda. Garuc, sa 19 bodova, ostaje na 11. poziciji i u naredna tri kola će se boriti da zauzme poziciju među deset najboljih

Andrija Begović 1:2 Luka Manojlović

Luka Manojlović je u tijesnoj utakmici uspio da savlada Andriju Begovića sa 2:1. Manojlović sada ima 41 bod, čime zadržava drugu poziciju i nastavlja borbu za titulu. Begović, sa 28 bodova, ostaje u gornjem dijelu tabele, ali će morati da se potrudi u narednim kolima.

Blagoj Zlatanovski 0:0 Ilija Mićković

Blagoj Zlatanovski i Ilija Mićković odigrali su neriješeno 0:0. Zlatanovski, i dalje na poslednjem mjestu sa 6 bodova, nije uspio da osvoji više od jednog boda. Mićković, sa 16 bodova, dijeli 14. mjesto sa Lukom Božovićem.

Blažo Janković 0:0 Irfan Berbat

Blažo Janković i Irfan Berbat takođe su podijelili bodove u utakmici bez golova. Janković, koji ima 7 bodova, ostaje na 18. mjestu, dok je Berbat, sa 15 bodova, na 16. poziciji.

Bogdan Radulović 5:3 Andrija Dragojević

Bogdan Radulović je u uzbudljivom meču pobijedio Andriju Dragojevića sa 5:3. Radulović, sa 23 boda, se približio sredini tabele, dok Dragojević, sa 12 bodova, ostaje na 17. mjestu.

Luka Božović 0:5 Risto Pejović

Lider tabele, Risto Pejović, nastavio je svoju dominaciju pobjedom od 5:0 protiv Luke Božovića. Pejović je sa 44 boda čvrsto na vrhu tabele, dok Božović sa 16 bodova zauzima 14. poziciju.

Mašan Popović 0:1 Aleksa Joksimović

Aleksa Joksimović je minimalnim rezultatom savladao Mašana Popovića sa 1:0. Joksimović sa 38 bodova ostaje u vrhu tabele i matematički je još uvijek u trci za titulu. Popović, sa 17 bodova, nalazi se na 13. mjestu.

Miljan Cerović 1:3 Sergej Pejović

Sergej Pejović je zabilježio važnu pobjedu od 3:1 protiv Miljana Cerovića. Sergej, sa 37 bodova, nastavlja borbu za vrh tabele, dok Cerović sa 23 boda dijeli devetu poziciju sa Radulovićem.

Novak Novović 3:0 Mirza Hadžajlić

Novak Novović je dominirao protiv Mirze Hadžajlića, pobjedivši ga sa 3:0. Novović sada ima 27 bodova i drži sedmo mjesto, dok Hadžajlić sa 18 bodova zauzima 12. poziciju.

Uroš Ilinčić 3:3 Balša Pavićević

Uroš Ilinčić i Balša Pavićević su odigrali uzbudljiv meč koji je završen rezultatom 3:3. Ilinčić je sa ovim remijem ostao na osmom mjestu sa 26 bodova, dok Pavićević sa 7 bodova dijeli 18. poziciju sa Jankovićem.