Prva crnogorska FC24 Liga: Očekuju nas napeti dueli 8. i 9. kola.

Prva crnogorska FC24 Liga: Očekuju nas napeti dueli 8. i 9. kola.

U nedjelju, 12. maja, igraonica Izzy Gaming biće mjesto novog fudbalskog spektakla dok se odigrava osmo i deveto kolo Prve Crnogorske FC24 Lige. Sa svakim duelom postaje sve uzbuđujuće, dok se takmičari bore za pozicije na tabeli. Evo šta nas po rasporedu očekuje ovog vikenda:

Adem Garuc – Luka Manojlović: Garuc će tražiti svoju drugu pobjedu u sezoni protiv Manojlovića koji je na drugoj poziciji na tabeli, sa bodom zaostatka za prvoplasiranim.

Ko će pokazati veću želju za trijumfom, ostaje nam da vidimo.

Aleksa Joksimović – Sergej Pejović: Sukob dva vrhunska igrača, Joksimovića i Pejovića, obećava da će biti pravi spektakl na virtuelnom terenu. Očekuje se da će ova utakmica donijeti mnogo uzbuđenja, dok će oba takmičara dati sve od sebe kako bi ostvarili važnu pobjedu. Nakon 7 odigranih utakmica Sergej se nalazi na poziciji tri, dok je Alekse trenutno šestoplasirani sa 3 boda manje od Sergeja. Hoće li ova utakmica biti prepuna golova ili će se odvijati u taktičkom nadmudrivanju, saznaćemo u nedjelju.

Andrija Dragojević – Miljan Cerović: Dragojević će se suočiti sa Cerovićem u ovom duelu, tražeći važne bodove u nastavku sezone. Očekuje se da će ovo biti borba do samog kraja, dok oba takmičara žele da ostvare važnu pobjedu.Miljan nakon 7 odigranih utakmica ima samo jedan poraz, sa tri pobjede i tri neriješena ishoda, dok Andrija iza sebe ima učinak od samo jedne pobjede.

Balša Pavićević – Blagoj Zlatanovski: Pavićević će pokušati da prekine niz loših rezultata protiv Zlatanovskog, dok će ovaj meč biti prilika za Zlatanovskog da se vrati na pobjednički put.

Ilija Mićković – Novak Novović: Ilija koji je u poslednje vrijeme pokazao odlične partije sa Manchester Cityjem, za protivnika će imati Novaka koji se odlično snalazi sa ekipom Real Madrida I zauzima trenutno petu poziciju.

Irfan Berbat – Luka Božović: Berbat će se boriti protiv Božovića u ovom duelu, tražeći svoju treću pobjedu u sezoni. Očekuje se da će ovaj duel biti izuzetno neizvjestan, dok oba takmičara žele da ostvare važnu pobjedu.

Luka Vučević – Bogdan Radulović: Luka Vučević će se boriti za važne bodove u predstojećem duelu protiv Bogdana Radulovića kako bi održao korak sa svojim najbližim konkurentima. S druge strane, Bogdan, koji se trenutno nalazi na desetom mjestu sa skorom od 2 pobjede, 4 neriješene utakmice i samo jednim porazom, sigurno će pokušati da unese nesigurnost u Vučevićeve planove.

Mirza Hadžajlić – Mašan Popović: Mirza Hadžajlić, koji se nalazi na 9. mjestu, igra protiv Mašana Popovića, koji je na 12. poziciji na tabeli. Ovaj duel će biti važan za oba takmičara u njihovim ambicijama da napreduju na tabeli.

Risto Pejović – Andrija Begović: U predstojećem duelu, gledaćemo susret između Rista Pejovića, trenutno prvoplasiranog takmičara, i Andrije Begovića, koji se nalazi na četvrtom mestu. Ovaj duel je posebno značajan jer su oba takmičara već u samom vrhu tabele, što znači da će svaki bod imati dodatnu težinu u borbi za šampionsku titulu. Pejović će pokušati da ostvari svoju sedmu pobedu u sezoni, dok će Begović učiniti sve što je u njegovoj moći da se suprotstavi i osvoji važne bodove. Očekuje se da će ovaj susret biti izuzetno neizvestan, jer oba takmičara žude za trijumfom i napredovanjem na tabeli.

Uroš Ilinčić – Blažo Janković: Ilinčić će tražiti svoju četvrtu pobjedu u sezoni protiv Jankovića koji je slabije započeo sezonu.Očekuje se da će ovaj duel biti borba do poslednjeg trenutka, dok oba takmičara žele da ostvare važnu pobjedu.

Nakon 8. kola Prve Crnogorske FC24 Lige, održane u saradnji sa SESCG, evo koji nas parovi očekuju u 9. kolu, koje obećava uzbuđenje, odlične partije i poteze koji će zasigurno ostaviti neutralne posmatrače bez daha.

Aleksa Joksimović – Mirza Hadžajlić: Očekuje se da će duel između Joksimovića i Hadžajlića biti prava poslastica za ljubitelje virtuelnog fudbala FC24. Joksimović, trenutno na šestoj poziciji, i Hadžajlić, koji se bori za napredovanje sa devetog mjesta, će dati sve od sebe kako bi osvojili važne bodove i popravili svoje pozicije na tabeli.

Andrija Begović – Andrija Dragojević: Begović će se boriti protiv Dragojevića u ovom duelu, tražeći svoju šestu pobjedu u sezoni. Očekuje se da će ovaj duel biti izuzetno neizvjestan, dok oba takmičara žele da ostvare važnu pobjedu za nastavak sezone.

Blagoj Zlatanovski – Luka Manojlović: Sukob Zlatanovskog i Manojlovića obećava uzbuđenje i vrhunski virtuelni fudbal. Zlatanovski će se boriti da prekine niz loših rezultata, dok će Manojlović, trenutno na drugoj poziciji, tražiti trijumf kako bi se zadržao u borbi za prvo mjesto na tabeli.

Blažo Janković – Adem Garuc: Duel između Jankovića i Garuca obećava neizvjesnu borbu do samog kraja. Janković će pokušati da nadmaši svoje dosadašnje rezultate, dok će Garuc, koji traži drugu pobjedu u sezoni, dati sve od sebe kako bi ostvario važan trijumf.

Bogdan Radulović – Balša Pavićević: U ovom duelu, Radulović će se suočiti sa Pavićevićem, tražeći važne bodove kako bi se zadržao među deset najboljih. Sa druge strane, Pavićević, nakon nekoliko lošijih rezultata u prethodnim kolima, ima priliku da u ovom duelu promijeni tok svoje sezone i ostvari važne bodove koji bi mu omogućili povratak u trku za boljom pozicijom na tabeli.

Luka Božović – Luka Vučević: Božović, nakon osvojenih šest bodova iz prvih sedam utakmica, će se suočiti sa Vučevićem u ovom duelu, tražeći svoju drugu pobjedu u sezoni. Očekuje se da će ova utakmica biti izuzetno neizvjesna, dok oba takmičara žele da ostvare važnu pobjedu za nastavak sezone.

Mašan Popović – Irfan Berbat: Duel između Popovića i Berbata obećava žestoku borbu na virtuelnom terenu. Popović, trenutno na dvanaestoj poziciji, i Berbat, koji traži svoju treću pobjedu u sezoni, će dati sve od sebe kako bi osvojili važne bodove i unaprijedili svoje pozicije na tabeli.

Miljan Cerović – Ilija Mićković: Cerović će se suočiti sa Mićkovićem u ovom duelu, tražeći važne bodove kako bi unaprijedio svoj plasman nakon 9 odigranih utakmica. Ilija, sa učinkom od 3 pobjede i 4 poraza nakon 7 odigranih utakmica, trenutno zauzima 13. poziciju na tabeli, dok je Miljan sa 3 boda više, trenutno osmi.

Novak Novović – Uroš Ilinčić: Novović će se suočiti sa Ilinčićem u ovom duelu, tražeći svoju petu pobjedu u sezoni. Novak, koji je dosad pokazao izvanredne partije, posebno sa ekipom Real Madrida i uz impresivne partije Judea Bellinghama, sada će se naći pred izazovom protiv Uroša, koji je pokazao svoje sposobnosti sa ekipom Manchester Cityja. Hoće li Novak nakon ovog susreta uspjeti zauzeti poziciju u top 4 ili će Uroš imati druge planove kako bi se probio među deset najboljih? Ostaje nam da vidimo u nedjelju u igraonici Izzy Gaming sa početkom u 10 sati.

Sergej Pejović – Risto Pejović: U ovom epskom okršaju očekuje se spektakl na virtuelnom terenu. Obojica su među glavnim favoritima za osvajanje Prve Crnogorske FC24 Lige, a ovaj duel ima potencijal da odredi tok sezone. Sergej, trenutno smješten na trećoj poziciji, i Risto, koji je vodeći na tabeli, suočavaju se u ovoj ključnoj borbi za prestiž i bodove. Ovaj meč nije samo obična utakmica; to je sukob između dva odlična igrača koji će dati sve od sebe kako bi ostvarili pobjedu