Prva crnogorska FC24 liga: Najava za 14. i 15. kolo

Prva crnogorska FC24 liga: Najava za 14. i 15. kolo

Prva crnogorska FC24 liga ulazi u završnu fazu, a napetost raste kako se približavamo kraju sezone. Preostalo je još samo šest kola do kraja, a svaki meč sada ima dodatni značaj. Svi igrači će dati svoj maksimum kako bi osvojili ključne bodove i poboljšali svoje pozicije na tabeli. Očekuju nas uzbudljivi dueli u 14. i 15. kolu, koje će se odigrati ovog vikenda u igraonici Izzy Gaming. Evo šta nas očekuje na repertoaru:

Parovi za odigravanje 14. kola:

Adem Garuc – Mirza Hadžajlić Adem Garuc, trenutno na 15. mjestu sa 13 bodova, suočava se sa Mirzom Hadžajlićem, koji ima 17 bodova i zauzima 11. poziciju. Oba igrača će tražiti pobjedu kako bi poboljšali svoje pozicije na tabeli.

Balša Pavićević – Andrija Dragojević Balša Pavićević i Andrija Dragojević, oba sa po 5 i 6 bodova, nalaze se u donjem dijelu tabele. Ovaj duel predstavlja priliku za oba igrača da osvoje važne bodove i poboljšaju svoje trenutne pozicije na tabeli.

Blagoj Zlatanovski – Risto Pejović Blagoj Zlatanovski, posljednji sa 5 bodova, ima težak zadatak protiv lidera tabele Rista Pejovića, koji je sakupio 35 bodova. Pejović će pokušati da zadrži svoju dominantnu formu, dok Zlatanovski traži iznenađenje. U prethodnom kolu, Zlatanovski je pretrpio poraz od Aleksa Joksimovića sa 7:2, dok je Pejović ostvario važnu pobjedu nad Balšom Pavićevićem sa 3:1. Zlatanovski će se morati potruditi da popravi svoju igru kako bi imao šanse protiv vodećeg igrača lige.

Blažo Janković – Sergej Pejović Blažo Janković, osamnaesti sa 5 bodova, igra protiv Sergeja Pejovića, koji je na četvrtom mjestu sa 28 bodova. Pejović je favorit, ali Janković će nastojati da priredi senzaciju. U prethodnom kolu, Janković je izgubio od Andrije Begovića sa 3:0, dok je Pejović zabilježio pobjedu nad Ademom Garucom sa 4:2. Janković će morati da pronađe dodatnu motivaciju i podigne nivo svoje igre kako bi mogao iznenaditi Pejovića.

Bogdan Radulović – Aleksa Joksimović Bogdan Radulović, deseti sa 20 bodova, dočekuje trećeplasiranog Aleksu Joksimovića, koji ima 29 bodova. Ovaj duel obećava puno uzbuđenja, jer obojica igrača žele zadržati visoke pozicije na tabeli. Joksimović je trenutno na svega 6 bodova od prvog mjesta i još uvijek može napraviti preokret u konačnom plasmanu. Radulović, koji je u prethodnom kolu pobijedio Mašana Popovića sa 4:2, će pokušati da nastavi sa svojom dobrom formom, dok Joksimović želi da nastavi svoj niz pobjeda nakon impresivne pobjede od 7:2 protiv Blagoja Zlatanovskog. Ilija Mićković – Luka Vučević Ilija Mićković, koji ima 13 bodova, suočava se sa Lukom Vučevićem, koji je trenutno šesti sa 25 bodova. Vučević će tražiti pobjedu kako bi ostao u trci za vrh tabele. S druge strane, Mićković je poznat po tome da igra dobro protiv protivnika iz vrha tabele, često pružajući teške i neizvjesne mečeve.

Luka Manojlović – Miljan Cerović Drugi na tabeli, Luka Manojlović sa 34 boda igra protiv sedmoplasiranog Miljana Cerovića, koji ima 23 boda. Ovaj duel je najavljen kao derbi kola i obećava izuzetno uzbudljivu utakmicu. Manojlović će pokušati da nastavi svoju borbu za prvo mjesto, dok Cerović traži pobjedu za pomak ka vrhu tabele.
Ono što ovaj meč čini posebnim jeste činjenica da su Manojlović i Cerović od ranije poznati kao uspješan tandem na 2v2 turnirima, odigranim u igraonici Izzy Gaming, gdje su zajedno osvajali naslove. Sada se nalaze na suprotnim stranama terena, što dodatno podgrijava atmosferu i dodaje posebnu draž ovom okršaju.

Mašan Popović – Luka Božović Mašan Popović, dvanaesti sa 16 bodova, igra protiv Luke Božovića, koji ima 13 bodova. Ovo je duel sredine tabele, gdje oba igrača traže prijeko potrebne bodove za bolji plasman. Popović ulazi u ovaj meč nakon poraza od Bogdana Radulovića sa 4:2, dok Božović dolazi sa porazom od 6:3 protiv Luke Manojlovića. Obojica će nastojati da se vrate na pobjednički put i poboljšaju svoj položaj na tabeli.

Novak Novović – Andrija Begović Novak Novović, koji zauzima devetu poziciju sa 21 bodom, suočava se sa Andrijom Begovićem, koji je na petom mjestu sa 25 bodova. Begović će tražiti pobjedu kako bi se vratio u vrh tabele, dok Novović traži ulazak u top 5. Ovaj duel obećava puno uzbuđenja, s obzirom na njihovu blizinu na tabeli i Novakovu sposobnost da se izdigne u jakim duelima.

Uroš Ilinčić – Irfan Berbat Uroš Ilinčić, osmi sa 22 boda, dočekuje Irfana Berbata, koji je na 16. mjestu sa 14 bodova. Ilinčić će pokušati da ostane u gornjem dijelu tabele, dok Berbat traži bodove za pomak sa donjih pozicija. Ukoliko ostali konkurenti kiksaju, pobjeda bi mogla Ilinčića odvesti na petu poziciju

Parovi za odigravanje 15. kola:

Aleksa Joksimović – Luka Božović Aleksa Joksimović, treći sa 29 bodova nakon 13 odigranih utakmica, igra protiv Luke Božovića, koji ima 13 bodova. Joksimović je favorit, ali Božović će nastojati da iznenadi i osvoji važne bodove. Joksimović je u prethodnom kolu ostvario uvjerljivu pobjedu od 7:2 protiv Blagoja Zlatanovskog, dok je Božović poražen od Luka Manojlovića sa 3:6.

Andrija Begović – Miljan Cerović Andrija Begović, trenutno peti sa 25 bodova nakon 13 odigranih utakmica, suočava se sa Miljanom Cerovićem, koji ima 23 boda. Ovaj duel može značajno uticati na pozicije oba igrača u gornjem dijelu tabele. Begović je u prethodnom kolu slavio sa 3:0 protiv Blaža Jankovića, dok je Cerović odigrao 1:1 sa Novakom Novovićem.

Andrija Dragojević – Blagoj Zlatanovski Andrija Dragojević i Blagoj Zlatanovski, nalaze se na dnu tabele sa 6 i 5 bodova nakon 13 odigranih utakmica. Oba igrača traže pobjedu kako bi poboljšali svoj plasman. Dragojević je u prethodnom kolu poražen od Luke Vučevića sa 3:4, dok je Zlatanovski izgubio od Aleksa Joksimovića sa 2:7.

Ilija Mićković – Balša Pavićević Ilija Mićković, koji ima 13 bodova nakon 13 odigranih utakmica, igra protiv Balše Pavićevića, koji je na 19. mjestu sa 5 bodova. Mićković će tražiti pobjedu za bolji plasman, dok Pavićević želi da popravi svoj učinak.

Irfan Berbat – Adem Garuc Irfan Berbat, sa 14 bodova nakon 13 odigranih utakmica, suočava se sa Ademom Garucom, koji ima 13 bodova. Oba igrača će tražiti prijeko potrebne bodove za poboljšanje svojih pozicija na tabeli. Berbat je u prethodnom kolu slavio sa rezultatom 4:2 protiv Ilije Mićkovića, dok je Garuc izgubio od Sergeja Pejovića sa 2:4. Ostaje nam da vidimo ko će izaći kao pobjednik u ovom duelu, a to će biti odlučeno u nedjelju u igraonici Izzy Gaming.

Luka Manojlović – Mašan Popović Luka Manojlović, drugi na tabeli sa 34 boda nakon 13 odigranih utakmica, susreće se sa Mašanom Popovićem u okviru 15. kola Prve Crnogorske FC24 Lige, održane u saradnji sa SESCG. Sa druge strane, Mašan, nakon 13 odigranih kola, ima 16 bodova. Manojlović je favorit, ali Popović će pokušati pružiti jak otpor.

Luka Vučević – Uroš Ilinčić Luka Vučević, šesti sa 25 bodova nakon 13 odigranih utakmica, igra protiv Uroša Ilinčića, koji ima 22 boda. Ovaj duel može biti veoma uzbudljiv, jer oba igrača traže pobjedu za bolju poziciju na tabeli. Vučević je u prethodnom kolu slavio protiv Andrije Dragojevića sa 4:3, dok je Ilinčić upisao pobjedu protiv Mirze Hadžajlića rezultatom 3:0.

Mirza Hadžajlić – Blažo Janković Mirza Hadžajlić, jedanaesti sa 17 bodova nakon 13 odigranih utakmica, igra protiv Blaža Jankovića, koji je na 18. mjestu sa 5 bodova. Hadžajlić će tražiti pobjedu kako bi se pomjerio ka gornjem dijelu tabele.

Sergej Pejović – Novak Novović Sergej Pejović, četvrti na tabeli sa 28 bodova nakon 13 odigranih utakmica, suočava se s Novakom Novovićem, koji ima 21 bod i zauzima devetu poziciju. Ova utakmica obećava uzbuđenje, jer oba igrača imaju velike ambicije. Pejović je u prethodnom kolu pobijedio Adema Garuca sa 4:2, dok je Novović odigrao neriješeno 1:1 sa Miljanom Cerovićem. Hoće li Pejović nastaviti svoj pobjednički niz ili će Novović prirediti iznenađenje? Očekujemo uzbudljiv duel u nedjelju.

Risto Pejović – Bogdan Radulović Lider tabele, Risto Pejović sa 35 bodova nakon 13 odigranih utakmica, suočava se s Bogdanom Radulovićem, koji je na desetom mjestu sa 20 bodova. Pejović će nastojati da učvrsti svoju poziciju na vrhu tabele, dok Radulović traži priliku za iznenađenje. Hoće li Pejović zadržati svoj tron ili će Radulović uspjeti da ga uzdrma? Sve će se odlučiti u nedjelju u igraonici Izzy Gaming.

Očekujemo uzbudljive mečeve u 14. i 15. kolu Prve Crnogorske FC24 Lige, koje će dodatno zakomplikovati situaciju na tabeli i donijeti nova iznenađenja.