Sad se iz Barse neće žaliti na suđenje – sumnjiv gol Jamala za remi protiv Granade

Sad se iz Barse neće žaliti na suđenje – sumnjiv gol Jamala za remi protiv Granade

Barsi bod u duelu sa timom iz opasne zone (3:3) ne znači mnogo, jer sada kasni 10 za Realom, a pet za Đironom. Čini se da se šampionska trka polako završava.

Do dolaska na Olimpijski stadion na Monžuiku, Granada je uz Almeriju bila najgori gost u La Ligi, sa samo jednim osvojenim bodom.

Ali, večeras ima za čim da žali, jer je bila na pragu senzacije protiv Barselone.

Dva puta je vodila, ali se tim Ćavija Ernandesa donekle izvukao i izborio remi (3:3).

Pitanje je, međutim, da li bi uzeo i taj bod da Ćavi, Đoan Laporta i igrači nisu prethodnih sedmica „kukali” zbog suđenja, jer se čini da je Lamin Jamal prije posljednjeg gola napravio faul nad Hoseom Kaljehonom .

Nije to bilo sve, jer Pedrijev faul koji je djelovao kao da je za crveni karton nije čak ni pregledan.

Jamal je donio prednost domaćima u 14. minutu , da bi u 43. izjednačio Rikard Sančes na asistenciju Fakunda Peljistrija .

Mladi Urugvajac, koji je krajem januara stigao na pozajmicu iz Mančester junajteda, i sam je pogodio u 60. minutu , da bi u 63. na 2:2 izjednačio Robert Levandovski .

Kapiten gostiju Ignasi Mikel je u 66. minutu donio novu prednost Granadi , a umalo je bilo i 3:4 – čim se krenulo sa centra nakon izjednačenja Jamala, Mirto Uzuni je sjajno šutirao iz prve, a Mark Andre ter Štegen još bolje odbranio.

Barsi ovaj bod ne znači mnogo, jer sada kasni 10 za Realom, a pet za Đironom. Čini se da se šampionska trka polako završava…

A Granada ni treći put zaredom nije poražena na gostovanju Barseloni, a zanimljivo je da je jedini dosadašnji remi u gostima upisala istovjetnim rezultatom, i to protiv Almerije, sa kojom će vjerovatno zajedno u Segundu.