Omladinci izgubili od Albanije, Perišić: Greške u posljednjoj liniji nam se ponavljaju

Omladinci izgubili od Albanije, Perišić: Greške u posljednjoj liniji nam se ponavljaju

Omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore je doživjela poraz u prvoj prijateljskoj utakmici sa Albanijom – gosti su u Tuzima slavili 3:2.

Ron Hasani je pogodio poslije pola sata igre, u finišu prvog poluvremena je poravnao Marko Tadić nakon akcije Stefana Đukanovića, Andreja Camaja i Miloša Vračara.

U 47. je Albanija opet povela (Dean Vranići), a na 3:1 je u 60. povisio Džeto Nuredini.

Konačan rezultat je u 77. minutu postavio Danilo Vukanić, a šanse za 3:3 su imali Marko Perović i Andrej Kostić.

„Bolje smo otvorili utakmicu i promašili nekoliko zicera za vođstvo, što je protivnik vješto kaznio nakon smušeme reakcije naše odbrane. U drugom poluvremenu, nakon više vezanih grešaka koje nam se ponavljaju, naročito u posljednjoj liniji, primili smo drugi i treći gol, a potom stvorili mnogo prilika“, rekao je selektor Goran Perišić.

„Nadamo se da će nam se u nekoj narednoj utakmici vratiti za promašene šanse. Ostaje nam jedan dan za oporavak, a u narednom meču šansu će dobiti igrači koji su imali manju minutažu. Ujedno, želimo da vidimo na koga možemo još da računamo jer nas sljedećeg mjeseca čekaju kvalifikacije u Grčkoj“, istakao je Perišić.

Crna Gora i Albanija se sastaju i u nedjelju u Skadru (u podne).

Naša selekcija je igrala u sastavu: Ognjen Milović, Miloš Vračar, Lazar Maraš (63. Andrej Kostić), Bodin Tomašević, Marko Perović, Stefan Đukanović, Lazar Savović (74. Danilo Vukanić), Andrej Camaj, Zarija Kumburović, Danilo Ćetković (88. Elez Adžović), Marko Tadić (74. Filip Perović).