Đoković iz drugog ugla: Volio bih da naučim da sviram saksofon, da pjevam, glumim u pozorištu

Đoković iz drugog ugla: Volio bih da naučim da sviram saksofon, da pjevam, glumim u pozorištu

Nije tenis jedina preokupaciju u životu Novaka Đokovića.

Legendarni igrač je ispričao i šta bi još volio da nauči.

“Zainteresovan sam za mnogo toga. I dalje želim da naučim da sviram saksofon. Da zaista naučim. Prije nekoliko godina sam svirao pristojno jedno vrijeme, ali sam onda postao loš u tome jer nisam dovoljno i redovno vežbao. Volio bih da naučim da pjevam, da sviram neke instrumente. Saksofon je broj jedan, ali bih volio da naučim da sviram i ostale”, rekao je Đoković.

Srpski teniser ističe i ljubav prema glumi.

“Volio bih da naučim i da glumim u pozorištu, obožavam pozorište. Pozorište prije svega, ali volim i filmove. Ipak, više volim interakciju uživo. Volim komediju i pokušavam da pokupim neke trikove od prijatelja koji su glumci. Volio bih da načim da slikam i crtam i da pravim stvari”, dodao je Đoković.

Veliki akcenat daje i na afirmaciju zdravog života.

“Veoma sam strastven kada su u pitanju stvari u vezi sa zdravljem, oporavkom, sportska nauka, biotehnologija… To je veliki spisak stvari koje me zanimaju, neke od mojih investicija odnose se upravo na ta polja i pokušavam u različitim partnerstvima da razvijam brendove. Moj tim i ja pokušavamo da spojimo sve tačkice kako bismo napravili grupu jakih brendova. Volio bih da svoj brend proširim van tenisa, van filantropije, u svijet biznisa, velnesa i više od toga”, zaključio je Novak Đoković.