Obradović: Neuobičajeno duga pauza između dva meča, nadam se da je ekipa spremna

Obradović: Neuobičajeno duga pauza između dva meča, nadam se da je ekipa spremna

Košarkaši Partizana doputovali su u Podgoricu, gdje ih sjutra (18) protiv Budućnost Volija očekuje drugi meč polufinala AdmiralBet ABA lige.

„Crno-bijeli“ su u prvom meču slavili 78:67, poveli 1:0 u seriji koja se igra na dvije pobjede, a trener ekipe Željko Obradović je kazao da je svjestan da njegovu ekipu u „Morači“ očekuje težak zadatak.

“Druga polufinalna utakmica, kvaliteti obje ekipe su poznati. Svjesni smo da moramo biti na nivou ako mislimo da dobro odigramo ovaj meč i da prođemo u veliko finale. Naravno, neće biti lako, neuobičajeno je to što smo imali veliki broj dana između prve i druge utakmice. Nadam se da je ekipa spremna, da ćemo probati da damo sve od sebe i da ćemo odigrati što bolji utakmicu“, rekao je Obradović.

Sa ekipom u Podgoricu nisu doputovali Balša Koprivica i Ognjen Jaramaz

“Veoma zahtjevan meč nas očekuje u Podgorici, gdje smo već uspjeli da ostvarimo tri puta pobjedu protiv Budućnosti. Očekuje nas puna hala, i samim tim možemo očekivati kompleksan meč. S obzirom na to da smo u prošlosti igrali sa njima plej-of utakmice koje su bile tijesne i čvrste, možemo reći da se poznajemo odlično. Idemo da pobijedimo, da odigramo najbolju moguću odbranu i da igramo dobar napad. Da se vratimo kući, Bože zdravlja, sa pobjedom“, poručio je košarkaš „crno-bijelih“, Aleksa Avramović.