Milojević: Spremni smo za derbi, fokusiran sam na svoj tim

Milojević: Spremni smo za derbi, fokusiran sam na svoj tim

Vladan Milojević sprema svoj tim za sjutrašnju utakmicu protiv Partizana, a u uvodnom obraćanju je rekao da je ovo takmičenje specifično i drugačije od prvenstva.

„Prije par dana smo imali konferenciju posle utakmice… Ono što treba naglasiti jeste da je ovo takmičenje koje je na ispadanje, najmasovnije takmičenje. Od samog početka je specifično. Igramo protiv vječitog rivala. Veliki ulog za oba tima koja donosi ulazak u finale. I ovaj drugi par je izuzetno jak, naše ambicije su da osvojimo kup“, rekao je on.

„Odmorili smo se malo, imamo poslednji trening danas i spremni smo. Nedoumica nema, dosta se dobro poznajemo, da se ne ponavljam… Nadam se dobroj utakmici i dobroj posjeti“, rekao je u uvodnom obraćanju Vladan Milojević.

Na pitanje o realizaciji u derbijima, Milojević je priznao da nije na najvišem nivou.

„Realizacija je nešto što se pokazalo, ali hoću da vjerujem da je dobro što stvaramo šanse. Doći će vrijeme da ih realizujemo na jednostavniji način. Ne bih ulazio da li je to problem. Pored Jovanovića, Partizan ima i Krunića koji je odličan golman“, rekao je Milojević.

Očekivao je pitanje u vezi Partizana i o tome da li će oni izaći na teren.

„Znam šta ćete da me pitate. Ne želim da komentarišem i neću. Znaju moji igrači šta smo pričali, znaju kako treba da se ponašaju. Sve ove komentare u vezi svega ovoga me ne dotiče i ne želim da komentarišem. Fokusiran sam na svoj tim“, rekao je Milojević.

Povrijeđen je Rodić, ali ima i drugih povreda.

„Rodić nije trenirao, na tretmanu je. Imamo tu potrošnje, par igrača koji se žale. Shodno tome ćemo se opredijeliti za postavu sjutra“, rekao je on.

„Odlično se Điga snašao. On je jedan dobar igrač, odradio je ono što je trebalo. Imam puno povjerenje u sve igrače, možda je bila specifična pozicija i ono što treba da odigra, on je odigrao. Imamo profesionalce koji su spremni da se žrtvuju za tim“, rekao je Milojević.

Podsetimo, konferencija za novinare FK Partizan je otkazana zbog navodne mogućnosti da ne izađu na teren.

O suđenju u derbiju?

„Samo to nemojte da me pitate. Neću to“, rekao je Milojević.

Meč je na programu u srijedu od 19 časova na stadionu „Rajko Mitić“.