Jovetić dobio novog šefa struke, Dardai treći put na klupi Herte

Jovetić dobio novog šefa struke, Dardai treći put na klupi Herte

Herta je raskinula ugovor s trenerom Sandrom Švarcom a sjutra će trening crnogorskom kapitenu Stevanu Jovetiću u Berlinu voditi Mađar Pal Darda

Herta je raskinula ugovor s trenerom Sandrom Švarcom a sjutra će trening crnogorskom kapitenu Stevanu Jovetiću u Berlinu voditi Mađar Pal Dardai.

Mađar će potpisati ugovor do kraja sezone, a prema „Sky Infosu“ trenutno se dogovaraju posljednji detalji. Nakon 2015. i 2021. godine Dardai će po treći put preuzeti mjesto trenera.

❗️Exkl. News #Dardai : Schwarz wird heute entlassen. Dardai übernimmt die Hertha! Letzte Details werden heute mit Dardai geklärt. @SkySportDE 🇭🇺 pic.twitter.com/KKkqYNKhfa

„Sada ćemo otići kući, analizirati, naravno, razgovarati sa svima, ali naravno da ćemo sada svaki kamen okrenuti“, rekao je sportski direktor Herte Benjamin Weber nakon poraza na gostovanju Šalkeu (5:2).

Prvi gol za Hertu, tačnije evrogol na utkmci postigao je Jovetić

Sandro Švarc prošlog je ljeta preuzeo Hertu. Sa samo pet pobjeda i sedam remija uz 16 poraza, Herta je na začelju tabele Bundeslige.

Ono što ohrabruje je lak raspored u posljednjih šest kola, gdje Herta teško da može računati na bodove samo sa Bajernom.