Gazeta tvrdi: Juve ima velika očekivanja od Adžića, odmah će kod Mote postati dio prvog tima

Gazeta tvrdi: Juve ima velika očekivanja od Adžića, odmah će kod Mote postati dio prvog tima

Još nekoliko sedmica strpljenja i avantura Vasilija Adžića u Juventusu i zvanično može da krene.

Na taj način je dolazak crnogorskog supertalenta u Torino najavila čuvena „Gazeta delo Sport“, naglašavajuću da novi trener „bjankonera“ Tijago Mota Adžića odmah želi pri prvom timu.

„Mlada zvijezda stiže u ‘Kontinasu’ (trening centar prvog tima Juvea) i zauzeće jedno od dva mjesta koja su dostupna za igrače van Evropske unije (drugo je rezervisano za Daglasa Luisa ). Klub ima velika očekivanja – i iz tog razloga on će trenirati sa igračima iz prvog tima“, piše Gazeta.

Medijski gigant iz Milana naglašava da će se sada već bivši vezista Budućnosti, kojeg je nazvala i „crnogorski Belingem’, razvijati prije svega u „Next Genu“ (Serija C)…

Ali sve po zamisli Kristijana Đuntolija , pa će treninge odrađivati u ‘Kontinasu’, kako bi radio s igračima iz prvog tima i možda iskoristio prilike koje se mogu pojaviti tokom sezone.

„U kojoj ulozi? On je ofanzivni vezista, veoma vješt između linija – u formaciji 4-2-3-1 Adžić bi mogao da igra odmah iza napadača, odnosno umjesto Teuna Kopmeinersa, ako Juve ne uspije da dovede Holanđanina“, piše „Gazeta“.