EPCG Superliga: Luka Bar i Herceg Novi danas igraju drugi meč finala

EPCG Superliga: Luka Bar i Herceg Novi danas igraju drugi meč finala

Odbojkašice Herceg Novog dominiraju u poslednje dvije godine crnogorskom odbojkom. Izabranice Milorada Krunića su duploj kruni iz prošle sezone već pridodale trofej u Kupu, a prijete da odbrane i titulu u šampionatu.

Novljanke su do svih uspjeha došle bez izgubljenog seta. Odbojkašice Luke Bar će u drugom susretu finala plej-ofa EPCG Superlige pokušati da makar otkinu set dominantnoj sili crnogorske ženske odbojke.

Sirene su pružile dobar otpor dominantnom timu u šampionatu u većem dijelu sva tri seta prvog susreta, u nekoliko navrata i vodile, pa se u Baru nadaju da uz pomoć navijača mogu još više.

“Pred nama je druga utakmica finala, imamo prednost domaćeg terena, stoga se nadam da ćemo igrati borbeno, da ćemo pružiti još veći otpor rivalima i da će naša publika uživati u dobroj i kvalitetnoj odbojci “, kazala je korektorka Luke Bar, Kristina Božović .

U Herceg Novom očekuju zahtjevnu utakmicu i sa pažnjom se pripremaju za nju.

“Prva utakmica prošla je u velikoj borbi, to je pokazao rezultat po setovima. Spremali smo se, prije svega, taktički za meč u Baru, gdje očekujemo mnogo težu utakmicu. Sada smo na njihovoj teritoriji i moramo da damo maksimum da bismo poveli 2-0 u seriji. Očekujem dobar meč i nadamo se pobjedi” , istakla je korektorka Herceg Novog, Dijana Balaj .

Meč u Baru na programu je danas od 18 sati u SC „Topolica“, a treća, možda i poslednja utakmica serije finala EPCG Superlige igra se u ponedjeljak od 19 sati.