Dragović: Nadam se da ćemo se idućeg ljeta pokazati u boljem svijetlu

Dragović: Nadam se da ćemo se idućeg ljeta pokazati u boljem svijetlu

Odbojkašice Crne Gore poražene su na gostovanju Letoniji u prvom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2026. godine – 3:2 (26:24, 25:19, 24:26, 23:25, 15:9).

Gubile su izabranice Milorada Krunića 2:0 u setovima, i uprkos tome uspjele da se vrate u meč, stignu do izjednačenja, ali ne i do pobjede. Ipak, ono što je bitno jeste bod koji su osvojile naše djevojke.

Pokazanim karakterom, kao i bodom, zadovoljna je jedna od najboljih na terenu, Mina Dragović .

“Težak meč, definitivno ovo nije bila naša najbolja igra, ali sam ponosna što smo uspjele da se vratimo nakon dva seta zaostatka. Protivnice su imale dvije meč lopte, preokrenule smo to i stigle do velikog boda. Čeka nas kod nas iduće godine utakmica sa ovim rivalom i nadam se da ćemo se pokazati u boljem svijetlu i uzeti tri boda ”, rekla je Dragović.

Naredna utakmica Crne Gore bila je zakazana za 25. avgust sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine, ali taj meč neće biti odigran jer je Bosna odustala od takmičenja. Shodno tome, naša reprezentacija će kvalifikacije nastaviti narednog ljeta u revanš duelu protiv Letonije koji će se igrati u Podgorici.