Mančester junajted izgubio je poziciju među prva četiri u Premijer ligi

Mančester junajted izgubio je poziciju među prva četiri u Premijer ligi

Mančester junajted izgubio je poziciju u trci za najbolja četiri u Premijer ligi nakon što ga je u nedjelju odigrao Njukasl u nerešenom rezultatu 0:0.

Sa četvrtoplasiranim Čelsijem koji je pobedio 2-0 kod Aston Vile, londonski klub je bio na tri boda više od Junajteda na petom mestu, a Erik ten Hag je remizirao prvi put od kada je preuzeo vođstvo na Old Trafordu.

Zamena Markus Rašford mogao je da obezbedi kasnu pobedu domaćem timu, ali je Njukasl zadržao poen nakon što napadač nije uspeo da realizuje centaršut Casemira u petom minutu nadoknade.

Njukasl je izgledao opasno u prvom poluvremenu, a Kalum Vilson je video da je žalba na ranu penal ignorisana pre nego što je Džolinton pogodio prečku i poslao nastavak na stativu.

U drugom poluvremenu Junajted je napredovao, a Kristijano Ronaldo je video dva isključena gola.

Izazov Šona Longstafa protiv Džejdona Sanča bio je među nizom odbačenih žalbi na kaznu.

Groans je pozdravio nezadovoljavajući zaključak popodneva koje je počelo navijanjem za bivšeg menadžera Junajteda Aleksa Fergusona dok je držao prezentacije za dva svoja najbolja pojačanja.

Ronaldo je dobio ugraviranu ploču nakon što je prošlog vikenda postigao svoj 700. klupski gol, a David De Hea je dobio ploču kako bi obeležio činjenicu da je u nedelju bio njegov 500. nastup u Junajtedu.

Njukasl je mogao da slavi gol u 24. minutu kada je Kirana Tripijera iz slobodnog udarca pogodio zid, ali je desni bek brzo reagovao i centrirao Džolintonu, koji je glavom uputio prečku.

De Hea je bio na zemlji dok je Joelinton dočekao odbijenu loptu, samo da bi udario u stativu.