Zečević: Glas za DPS je potrošen glas, jer je to neodgovorna, korumpirana i neiskrena partija

Zečević: Glas za DPS je potrošen glas, jer je to neodgovorna, korumpirana i neiskrena partija

Najbolji način da se prekine agonija Podgoričana bio je poraz Demokratske partije socijalista (DPS) na izborima, kad smo prije dvije godine oslobodili Podgoricu. Ipak, uz podršku neodgovornih i neozbiljnih ljudi željnih funkcija, poraženi DPS dobio je priliku da ponovo zaustavi razvoj i uspjeh Podgorice, saopštio je kandidat za odbornika koalicije „Za budućnost Podgorice – grad svih nas“ Radoš Zečević.

„DPS i dalje izbjegava da govori o problemima i rasulu koje su ostavili u Podgorici posle trideset godina vladanja? Posle tri decenije, Podgorica je zaslužila izvinjenje i priznanje krivice, kao i otkrivanje istine o svemu što su radili za to vrijeme. Zato Podgorica još uvijek osjeća posledice DPS agonije.
Glas za DPS je potrošen glas, jer je to neodgovorna, korumpirana i neiskrena partija“, rekao je.

Zečević je kazao da je izborni program koji predstavlja bivši režim ovih dana nešto o čemu pričaju već trideset godina.

„Svi mi koji živimo i volimo Podgoricu znamo da ništa od toga nikada nije urađeno. Jedino što moramo da priznamo, tačno je da DPS ima ‘najveći’ kadrovski kapital u Crnoj Gori. A kako i ne bi, kad su za trideset godina vladavine zaposlili svu svoju bližu i dalju rodbinu. Zato Podgoričani ne žele vraćanje na staro, korumpirano vrijeme u kome je Podgorica prošla kroz svoju najveću agoniju“, naveo je Zečević.

Kazao je da je njihova koalicija je nosilac promjena i izgradnje jake, uspješne i lijepe Podgorice.

„Samo je glas ‘Za budućnost Podgorice’ glas za stabilnost i napredak. 29. septembra ponovo biramo slobodu. Glasamo za pravdu i dobar život svih građana Podgorice. To je pobjeda koju iznova moramo da ostvarimo, jer Podgorica mora biti grad kakav je oduvijek trebalo da bude“, zaključio je Zečević.