Stranka evropskog progresa formirala odbor za Podgoricu

Stranka evropskog progresa formirala odbor za Podgoricu

Odbor Glavnog grada Stranke evropskog progresa konstituisan je sinoć. Za predsjednika Odbora izabran je mr Ilija Mugoša.

„U Odboru Glavnog grada je blizu stotinu uglednih i mahom novih lica, potvrđenih u svojim profesijama, karijerama i prepoznatih u široj zajednici. Na sjednici je odlučeno da će lista za izbore i Tim koji će je predstavljati, uključujući i nosioca, biti određeni do kraja ovog mjeseca“, kazali su iz ove stranke.

Nakon konstituisanja, lider stranke Duško Marković kazao je da je došao trenutak da pristojni ljudi, koji žele dobro Podgorici i svojoj državi Crnoj Gori, na izborima 29. septembra predstave svoju političku ponudu i zadobiju povjerenje građana koje je već danas evidentno i snažno.

„Podgorici trebaju novi kadrovi, novi projekti i nove ideje koji mogu sa scene eliminisati nerad, nered, nepotizam i neodgovorno upravljanje. Isto to treba i državi kada dođe vrijeme za parlamentarne izbore. Od ovog momenta naša stranka je u kampanji i otvoreni smo za građane, njiihove potrebe i njihove sugestije, jer smo ovdje ne zbog sebe – nego zbog njih, Podgorice i Crne Gore“ .

Članovi odbora odlučili su da će za kampanju biti odgovoran Operativni štab koji će predvoditi lider stranke Duško Marković.