Novaković Đurović: Na sjednici Odbora podržan Zakon o Fondu Stan za sve

Novaković Đurović: Na sjednici Odbora podržan Zakon o Fondu Stan za sve

„Blizu smo cilja da svim podstanarima i onima koji nemaju svoj stan omogućimo preko Zakona o Fondu Stan za sve da riješe svoje stambeno pitanje po duplo povoljnijim cijenama od trenutnih na tržistu nekretnina…“

Na sjednici Odbora za ekologiju i prostorno planiraniranje podržan je Zakon o Fondu Stan za sve, saopštila je poslanica Građanskog pokreta URA Ana Novaković Đurović.

U saopštenju URE se navodi da se Novaković Đurović zahvalila svim poslanicama i poslanicima koji su prepoznali značaj problema i što su podržali Zakon Stan za sve.

Ona je istakla da očekuje da Predlog Zakona dobije podršku i od članova Odbora za ekonomiju, finansije i budžet nakon čega će se o Zakonu Stan za sve raspravljati i na plenumu.

Dodala je i da vjeruje da će Zakon biti na kraju usvojen glasovima gotovo svih poslanica i poslanika u Skupštini Crne Gore, jer kako je dodala građanke i građani to očekuju.

„Blizu smo cilja da svim podstanarima i onima koji nemaju svoj stan omogućimo preko Zakona o Fondu Stan za sve da riješe svoje stambeno pitanje po duplo povoljnijim cijenama od trenutnih na tržistu nekretnina, odnosno po cijeni od 900 eura po metru kvadratnom“, zaključila je Novaković Đurović.