Nikšićki DPS: Iz NSD-a se trude da zaborave kako ih je Boban Baćović finansirao

Nikšićki DPS: Iz NSD-a se trude da zaborave kako ih je Boban Baćović finansirao

Iz nikšićkog odbora Demokratske narodne partije (DPS) su saopštili da „fabrika laži zvana Nova srpska demokratija (NSD) nastavlja, onako kako to kukavice i rade, da bezočno laže i bježi od odgovornosti“.

„Iz NSD se trude da zaborave, kako ih je Boban Baćović, drugi čovjek škaljarskog klana, po sopstvenom priznanju finansirao u susret prethodnim lokalnim izborima u Nikšiću. Zato bi, prije nego što otvore temu kriminala trebalo da budu malo oprezniji jer – ko zna, javnost bi možda mogla da ugleda i neke nove prepiske u kojima Baćović za aktuelnog predsjednika opštine Marka Kovačevića kaže kako je on „njihovo dete” i kako mu treba pomoći sve što treba“, podsjetili su iz DPS Nikšić.

Nego, kažu, da se vratimo izvorno na temu širenja zaraze po gradu pod Trebjesom zbog nepropisnog zakopavanja, otkopavanja i transportovanja krava zaraženih “Q” groznicom.

„Da su krivi za ugrožavanje zdravlja građanki i građana, najbolje govori podatak da bježe od odgovora na pitanje: Ko je naredio zakopavanje zaraženih krava u Župi nikšićkoj, a da pri tome nije imao potrebne saglasnosti za takvo činjenje? Ko je otkopao i transportovao zaražene životinje pod okriljem noći, đe su zaražene životinje ponovo zakopane? Zaključno, znamo da ste na mukama i u panici jer ćete na predstojećim lokalnim izborima biti, ne poraženi nego deklasirani, jer će vas građani kazniti za to što ste najgora vlast ikad“, poručili su iz DPS Nikšić.