Milović predstavio Podgoričku listu: Suština je da vratimo Podgoricu građanima

Milović predstavio Podgoričku listu: Suština je da vratimo Podgoricu građanima

Bivši ministar pravde i bivši funkcioner PES-a Andrej Milović predstavio je danas Podgoričku listu, koju prema njegovim riječima, čine ostvareni ljudi prepoznati u svojim oblastima i profesijama. Milović je kazao da je suština njihove kampanje vratiti Podgoricu građanima „otetu od političkih partija“.

Milović je predstavio i kandidate za odbornike sa njegove partije. Nju čine Dragutin Drago Đeković, Irena Stevović, Nikola Raičević, Maja Gardašević i Nemanja Vukićević.

Podgorička lista predstavljena je u susret lokalnim izborima u Podgorici koji su zakazani za 29. septembar.

„Suština naše kampanje je da vratimo Podgoricu. Podgorica je oteta od političkih partija koje su je raskomadale i kako njima odgovara. Suština je da vratimo PG građanima i da gradska uprava bude efikasna“, rekao je Milović.

On je kazao da Podgorica liči na grad bez „skupštine stanara“, te da je njihov glavni motiv da vrate Podgoricu na mjesto kakvo zaslužuje.

„Nama je Podgorica grad u kom živimo, gdje smo rođeni, gdje smo došli da živimo i razvijamo porodicu, i zato je bitno da bude grad po mjeri čovjeka“, kazao je on.

Dodao je da je ovo nestranačka organizacija, kojoj je cilj samo rad.

„Cilj je da vam ponudimo ljude koji znaju a ne koji se slikaju“, naveo je Milović.

Dragutin Drago Đeković predstavio je plan i program Podgoričke liste.

„Moramo da uredimo trotoare i vratimo grad pješacima. Oni moraju da budu fokus ovog grada. Moramo da uradimo plan prema kome ćemo vratiti ljude da žive ovdje“, kazao je, između ostalog, Dragović.