Mašković: PUN MANDAT Dajković ZASLUŽIO  zbog bezrezervne  PODRŠKE gradonačelnici u očuvanju njene fotelje

Mašković: PUN MANDAT Dajković ZASLUŽIO zbog bezrezervne PODRŠKE gradonačelnici u očuvanju njene fotelje

Odbornik SD-a u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković oglasio se povodom vijesti da je gradonačelnica Podgorice Olivera Injac imenovala Vladislava Dajkovića za rukovodioca Službe za građane na mandat od pet godina.

“Pun mandat od pet godina za, kako sebe naziva, ugroženog Srbina Vladislava Dajkovića“, napisao je Mašković na X.

Kako je istakao, „Dajković je to zaslužio zbog bezrezervne podrške gradonačelnici u očuvanju njene fotelje, ali i impozantnih rezultata, koji se ogledaju u zapošljavanju polovine njegove “partije” u Službi za građane za vrijeme v.d. mandata“.

Dajković imenovan na mandat od pet godina: Pokazao sam da itekako znam da radim svoj posao

„Tako, među zaposlenima u toj službi možete vidjeti i odbornika Bobana Radevića, koji je i sam glasao za povećanje stavke u budžetu Glavnog grada koja se odnosi na plate, kako bi ga Dajković mogao staviti na platni spisak. Ugroženi Vladislav nikad nigdje nije radio, što je i sam izjavljivao, zbog diskriminacije na osnovu nacionalne pripadnosti. Sada, kada radi, stvari su se sredile – kupio je BMW X5 i po koju nekretninu. Nadamo se da će ugroženi Vladislav u narednih pet godina jednako brinuti o građanima Podgorice kao o svom džepu“ , zaključio je Mašković.