Martinović: Ovaj praznik nas podstiče da razmišljamo o važnosti zajedništva

Martinović: Ovaj praznik nas podstiče da razmišljamo o važnosti zajedništva

Poslanik Demokratske Crne Gore, Vladimir Martinović , čestitao je Vaskrs pravoslavnim vjernicima i mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju.

„ Dragom mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju, sugrađankama i sugrađanima i svim građankama i građanima Crne Gore koji danas praznuju, upućujem iskrene čestitke povodom Vaskrsa, najvećeg hrišćanskog praznika. Neka ovaj svijetli i radosni praznik donese u vaše živote mir, ljubav, radost i nadu u bolje sjutra ”, napisao je Martinović.

Poslanik Demokrata je potom naveo.

„ Vaskrs je vrijeme kada se sjećamo Isusovog vaskrsenja i njegovog velikog djela koje nam je donijelo spasenje i vjeru u vječni život. Ovaj praznik nas podstiče da razmišljamo o važnosti zajedništva, o tome kako je bitno da se međusobno podržavamo i pomažemo, posebno u ovim teškim vremenima kada se suočavamo sa brojnim izazovima i neizvjesnostima. Vaskrs nam takođe ukazuje na važnost ljubavi, tolerancije i poštovanja prema drugima. Neka ovaj praznik bude podsticaj da u svojim životima njegujemo ove vrijednosti, da budemo dobri prema sebi i drugima i da pomognemo onima koji su u nevolji ”.

Marinović je iznio vaskršnje želje za sve građane Crne Gore.

„ Želim vam da ovaj Vaskrs provedete u krugu bližnjih, da volite i budete voljeni, da se radujete svakom trenutku i uživate u svakom danu. U želji da vam ovaj praznik donese mir u srca, zdravlje, sreću i blagostanje, još jednom vam, srdačno, čestitam praznik Hristovog vaskrsenja ”.