Mandić: Herceg Novi jedan od stubova Crne Gore

Mandić: Herceg Novi jedan od stubova Crne Gore

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić čestitao je Dan opštine Herceg Novi predsjedniku Opštine Stevanu Katiću i predsjedniku Skupštine opštine Ivanu Otoviću i svim građanima Herceg Novog.

Herceg Novi će nastaviti da napreduje i da se razvija, osnažujući svoj položaj kao jednog od stubova naše zemlje, kazao je predsjednik Skupštine Andrija Mandić.

On je čestitao Dan opštine Herceg Novi predsjedniku Opštine Stevanu Katiću, predsjedniku Skupštine opštine Ivanu Otoviću i građanima.

„Herceg Novi, grad podno Orjena i na samom ulazu u Boku kotorsku ima posebno mjesto u srcima svih građana Crne Gore. Sa svojom bogatom istorijom i tradicijom, ovaj grad ne samo da predstavlja jedan od naših najvažnijih kulturnih i turističkih centara, već i snažan simbol vrijednosti koje njegujemo i čuvamo kao društvo“, napisao je Mandić u čestitki.

On je dodao da je Herceg Novi, „kroz svoju dugu i slavnu prošlost“, uvijek bio „otvoren grad, mjesto susreta različitih kultura i naroda, koji je svojim jedinstvenim duhom obogatio cijelu Crnu Goru“.

„Uvjeren sam da će Herceg Novi nastaviti da napreduje i da se razvija, osnažujući svoj položaj kao jednog od stubova naše zemlje i u tom ime želim mnogo uspjeha u daljem radu na dobrobit opštine i njenih stanovnika, kao i snažan zamah u realizaciji svih planiranih projekata koji će doprinijeti unapređenju kvaliteta života u Herceg Novom“, kazao je Mandić.