DPS Nikšić: Demokrate sistemski uništavaju FK Sutjeska

DPS Nikšić: Demokrate sistemski uništavaju FK Sutjeska

Demokrate na čelu sa predsjednikom Opštinskog odbora Markom Mitrovićem sistemski uništavaju simbol grada pod Trebjesom – FK Sutjeska, na što je juče djelimično ukazao na pres konferenciji i doskorašnji trener Miljan Radović, saopšteno je iz nikšićkog DPS-a.

„Duže vrijeme je jasno svima koji vole i prate ovaj klub da Marko Mitrović, predsjednik Opštinskog odbora Demokrata i ORL doktor, kao i drugi koji o fudbalu ne znaju ništa, liječe svoje dugogodišnje frustracije tako što praktično uništavaju FK Sutjeska.

Gospoda su dala sebi za pravo da pored trenera određuju ko će i koliko igrati, potpisuju nezakonite ugovore, rastjeruju dobre igrače, vode katastrofalnu transfer politiku, i opet se pravi prostor za kumovske veze“, navodi se u saopštenju DPS-a.

Dodaju da se postavlja i pitanje ko uzima novac od transfera, a nakon posljednjih istupanja, poručuju iz DPS-a, nek’ se dogovore oko toga.

„Da ne govorimo o skandalima koje su priredili mlađim selekcijama, o kojim je brujao region i zbog koga su bili predmet humora i satire. Svima onima koji vole Sutjesku i fudbal, nije nimalo smiješno, već je to tužno i ogromno razočaranje sportske javnosti u Nikšiću. No, i ovom će brzo doći kraj, i sportom će se baviti oni koji to i znaju, a ne oni koji to čine iz ličnih frustracija i sopstvene koristi“, zaključuje se u saopštenju.