DPS Kotor: Izvor ZARAZE pod prozorom Gimnazije, APELUJEMO  na VLAST  da preduzme nešto

DPS Kotor: Izvor ZARAZE pod prozorom Gimnazije, APELUJEMO na VLAST da preduzme nešto

Demokratska partija socijalista poziva lokalnu upravu da počne da se odnosi odgovorno makar prema dijelu problema sa kojima se susrijeću građani Kotora, navodi se u saopštenju ove partije.

“Dok odbrojavaju posljednje sedmice mandata, vlasti se oglušuju o situaciju povodom neizdrživih kolapsa u saobraćaju, a ne preduzimaju ništa ni kada je u pitanju održavanje čistoće u gradu ”, poručili su iz DPS-a.

Da je tako, kako su dodali u saopštenju iz ove partije, najbolje govori današnji prizor ispred Gimnazije – kontejneri su zatrpani, o otpadu niko ne brine. Jedino, kako su naglasili, mogu brinuti roditelji učenika, s obzirom na to da se potencijalni izvor zaraze nalazi na nekoliko metara od zgrade u kojoj borave njihova djeca.

“Očito ni Kotor nije pošteđen katastrofalne situacije sa smećem kakvu imamo prilike da vidimo i u drugim ‘oslobođenim’ gradovima, ali na nadležne apelujemo da makar pokušaju da dovedu u red lokacije koje svakodnevno posjećuju naši mladi sugrađani”, zaključili su iz Demokratske partije socijalista.