Čukić Nikoliću: 13 odsto vaših listića ima u narodu dobro poznatu izbornu koruptivnu oznaku

Čukić Nikoliću: 13 odsto vaših listića ima u narodu dobro poznatu izbornu koruptivnu oznaku

Funkcioner Opštinskog odbora (OO) Demokratske Crne Gore Andrijevica Miloš Čukić saopštio je da portparol Demokratske partije socijalista (DPS) Miloš Nikolić nastavlja da manipulativno širi neistine.

Čukić je reagovao na saopštenje Nikolića u kome je on između ostalog naveo da je Čukić potvrdio da je došlo do nezakonitog upada u zgradu Opštine Andrijevica tokom noći kako bi se prekrojila izborna volja.

„Čudno, pa Miloš Nikolić u svom reagovanju nastavlja da manipulativno širi neistine. Ne zbog njega, koliko zbog javnosti: članovi Opštinske izborne komisije (OIK) su brojali materijal i utvrdili da 13 odsto vaših listića ima u narodu dobro poznatu izbornu koruptivnu oznaku. Sjedi 1 Nikoliću“, poručio je Čukić u saopštenju.

Iz DPS je juče saopšteno da je kompromitovan birački materijal u Andrijevici, te da Socijalistička narodna partija (SNP) i Demokratska Crna Gora pokušavaju da prekroje izbornu volju.

Lokalni izbori u Andrijevici održani su u nedjelju 2. juna.

Prema privremenim rezultatima koje je objavila Opštinska izborna komisija (OIK) Andrijevica, Demokratska partija socijalista (DPS) je na tim izborima dobila najviše glasova – 977.

Lista Demokratske Crne Gore i Socijalističke narodne partije (SNP) osvojila je 673 glasova, Pokret Evropa sad 381, Koalicija Za budućnost Andrijevice 304, Grupa građana Za budućnost naše djece 249, Grupa građana Vasojevićki pokret ujedinjenja 146 i Ujedinjena Crna Gora 51.