Budvanske Demokrate objavile listu kandidata za odbornike

Budvanske Demokrate objavile listu kandidata za odbornike

Demokratska Crna Gora objavila je spisak kandidata za odbornike sa izborne lista „Demokrate – Ojačaj, Obnovi, Oživi – Budva odlučuje! – Đorđe Zenović’’, za predstojeće lokalne izbore.

Ta stranka je izbornu listu juče predala Opštinskoj izbornoj komisiji.

„Na listi je 33 imena, među kojima je više od 70% visokoškolaca, čak 40% žena i 21% mlađih od 30 godina, što potvrđuje da iz izbornog ciklusa u izborni ciklus sve snažnije zastupamo i na djelu podržavamo ravnopravnost polova i uključenost mladih u politički život, pa često i iznad onog što su zakonom predviđene kvote“, navodi se u saopštenju.

„Kako je i nosilac liste saopštio, naša lista sastavljena je od poštenih ljudi sa integritetom, znanjem i voljom da naš grad vrate stazama uspjeha i prosperiteta, sa stramputice kojom ga je odlazeća vlast odvela!
Stoga, sugrađankama i sugrađanima predstavljamo ljude koje vrlo dobro poznaju, ljude koji su uvijek zastupali njihove interese i koji su najbolji garant da Budvu očekuju veliki projekti i velike pobjede na čelu sa budućim predsjednikom Opštine Đorđem Zenovićem“, dodaju Demokrate.