Božović: Socijalistička narodna partija ponosna na svaki glas

Božović: Socijalistička narodna partija ponosna na svaki glas

Socijalistička narodna partija je ponosna na svaki glas kojim je ukazano povjerenje našoj partiji i koaliciji “Za budućnost Podgorice”, jer je to glas za stabilnost, sigurnost i razvoj Glavnog grada. To je poručio Bogdan Božović , poslanik SNP-a.

– Moramo biti zadovoljni našim izbornim rezultatom, koji je ostvaren kroz pozitivnu i čistu kampanju koju smo vodili. Borba za Podgoricu koja će biti kvalitetno mjesto za život svih njenih građana se nastavlja. SNP će tome i dalje davati maksimalni doprinos, a vraćanje parlamentarnog statusa u Glavnom gradu dodatno obavezuje sve nas u SNP-u da učinimo sve kako bi realizovali izborni program i opravdali očekivanja građana Podgorice. Za SNP je svaki čovjek važan i zato će poboljšanje životnog standarda svih građana biti u centru našeg djelovanja u parlamentu Glavnog grada – dodaje on.

Božović ističe da s druge strane, ne smiju dozvoliti da se točak istorije vrati unazad i zato pozivamo aktere većine od 30. avgusta 2020. godine na dijalog i dogovor u Podgorici, kako bi Glavni grad zadržao status lokomotive razvoja čitave Crne Gore.