Borovinić Bojović: Mi smo najpouzdanija i najstabilnija opcija, sa iskustvom izbornih pobjeda protiv DPS-a!

Borovinić Bojović: Mi smo najpouzdanija i najstabilnija opcija, sa iskustvom izbornih pobjeda protiv DPS-a!

„U susret vanrednim gradskim izborima, predali smo potpise izborne liste Za budućnost Podgorice – grad svih nas. Pred nama su izbori koje građani i građanke Podgorice nisu tražili ali ćemo ih zajedno sa njima dobiti“, poručila je večeras nositeljka liste Za budućnost Podgorice – Grad svih nas“ dr Jelena Borovinić Bojović.

Borovinić Bojović je podsjetila da je Za budućnost Crne Gore odnosno Za budućnost Podgorice u minule četiri godine postao, kako je kazala, „najveći politički brend“.

„Mi imamo iskustvo pobjede nad bivšim režimom, imamo iskustvo pobjede na brojnim lokalnim izborima, uključujući i Glavni grad. Ipak, naše izborne pobjede ne doživljavamo kao ličnu nagradu ili trofej. Za nas je to obaveza da čujemo svakog sugrađanina i da predvodimo razvoj svakog dijela našeg grada – svakoga dana mandata“, saopštila je ona nakon podnošenja kandidature.

„NOVA VIZIJA PROTIV PREVAZIĐENE POLITIKE“

„Imali ste prilike juče da čujete, da opozicija na čelu sa DPS-om ponovo govori o tome ko voli grad, ko ga ne voli, opet umišljaju da će oni izdavati sertifikate ko osjeća ovaj grad, a ko ne, ko je podoban, ko nije, i tako redom nazad u prošlost. Sigurna sam da ovaj grad volimo svi, bez obzira kojoj partiji pripadamo. I zato nasuprot stare politike podjela, stojimo mi – sa novom vizijom Podgorice kao GRADA SVIH NAS“, kazala je liderka ove gradske koalicije.

OKUPLJENI SKORO SVI KONSTITUENTI POBJEDNIČKE KOALICIJE IZ AVGUSTA 2020.

„Mi smo pokazali i dokazali da smo najpouzdaniji partner i najstabilnija politička opcija. Čast mi je što predvodim koaliciju koja okuplja skoro sve konstituente velike pobjedničke koalicije iz 2020. godine. Tu su Nova srpska demokratija, Demokratska narodna partija, Socijalistička narodna partija, Ujedinjena Crna Gora, Prava Crna Gora, Slobodna Crna Gora. I to je još jedno svjedočanstvo naše doslednosti i konzistentnosti. Poznajete nas, znate ko smo i odakle smo, znate čime se bavimo i šta radimo. Sa nama nema neizvjesnosti i straha, jer smo siguran izbor“, poručila je Borovinić Bojović.

Ona je naglasila da će kao buduća gradonačelnica Podgorice, pružiti apsolutnu posvećenost Podgorici i njenom razvoju. „Posvećenost ljudima i njihovim problemima za mene je jednako važna i prisutna i kada nosim ljekarski mantil i kada sam bez njega, u šta ste mogli i da se uvjerite. Sada je vrijeme da osiguramo političku stabilnost i stvorimo uslove za budućnost Podgorice kakvu svi želimo. To je budućnost Podgorice kao grada svih nas“, zaključila je ona.